herenkapsels 2023

We zijn nu bijna halverwege 2023, dus een mooi moment om de laatste trends te bekijken voor herenkapsels in 2023. Dit jaar draait alles om veelzijdigheid, structuur en individualiteit. Of je nu de voorkeur geeft aan langer of korter haar, strakke looks of juist wat meer warrige kapsels, er is voor iedereen wat te kiezen. In deze blog post zal ik vijf trendy herenkapsels voor 2023 bespreken die je helpen om voorop te blijven lopen en zelfverzekerdheid uit te stralen.

Fringe kapsels met veel Structuur

lang fringe kapsel man

Herenkapsels met een fringe (ook wel pony genoemd in het Nederlands) en structuur blijven populair in 2023. Deze look heeft langer haar aan de voorkant en valt dan wat naar benden. Het sleutelwoord is structuur en dit kun je creëren door producten zoals sea salt sprays of matte producten, zoals clays en waxen. Deze voegen volume toe, maar laten je haar nog natuurlijk bewegen. Dit herenkapsel biedt veelzijdigheid, zodat je de fringe naar de zijkant kunt dragen voor een casual look of iets meer omhoog voor een meer gepolijst kapsel.

De populariteit van fringe herenkapsels met structuur in 2023 kan worden toegeschreven aan het feit dat ze een eigentijdse twist geven aan traditionele kapsels. Met deze look kun je een unieke uitstraling creëren die past bij jouw persoonlijkheid en gezichtsvorm. Het toevoegen van structuur geeft je kapsel meer volume en levendigheid. Je kunt experimenteren met verschillende haarproducten om de gewenste structuur en look te bereiken. Of je nu een natuurlijke warrige look wilt of een strak kapsel, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Sea salt spray in de shop

Herenkapsels met Fade: Ontdek de Opties

taper fade kapsel

Herenkapsels met een fade zijn al enkele jaren populair en ook in 2023 blijven ze het straatbeeld domineren. De fade biedt een strakke en scherpe look, terwijl de keuze van de fade een grote invloed kan hebben op je algehele kapsel. Opties zoals de high fade, low fade, medium fade, skin fade en taper fade bieden verschillende gradaties van contrast tussen het langere haar bovenop en de kortere zijkanten en achterkant. Een haar wax werkt vaak goed om dit soort kapsels in model te brengen.

Een van de meest trendy herenkapsels met fade voor 2023 is de high fade. Dit kapsel creëert een opvallende en gewaagde look door het haar van de zijkanten en achterkant geleidelijk te laten overgaan van een opscheer bij de oren naar korter haar naar boven toe. Het resultaat is een scherpe scheiding tussen het langere haar bovenop en de strakke zijkanten. De high fade werkt goed met verschillende haartypes en kan worden aangepast aan jouw persoonlijke voorkeur.

Voor mannen die een subtielere fade willen, is de low fade een uitstekende keuze. Bij dit kapsel wordt het haar aan de zijkanten en achterkant korter geschoren, waarbij de overgang naar het langere haar bovenop geleidelijker verloopt. Dit zorgt voor een zachtere en meer natuurlijke uitstraling. De low fade is veelzijdig en kan gemakkelijk in model worden gebracht voor een gepolijste of juist nonchalante look.

Haar wax voor mannen in de shop

Geblondeerd Haar: Speel het niet op Safe

geblondeerd haar man

Als je avontuurlijk bent ingesteld en een statement wilt maken, is geblondeerd haar een trend om te overwegen in 2023. Dit kapsel heeft blonde highlights of je gaat voor een volledig geblondeerd kapsel waardoor je een levendige en opvallende uitstraling krijgt. Of je nu kiest voor volledige geblondeerd of strategisch gekozen highlights, dit herenkapsel trekt zeker ook de aandacht in 2023.

In 2023 wordt geblondeerd haar geassocieerd met gedurfde zelfexpressie en een vooruitstrevende stijl. Dit kapsel kan op verschillende manieren worden toegepast, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Je kunt ervoor kiezen om je hele haar te bleken voor een platina blond kapsel, of je kunt subtiele highlights toevoegen voor meer subtiliteit. Het is echter belangrijk op te merken dat het blonderen van je haar de nodige zorg en onderhoud vereist om de gezondheid van je haar te behouden.

Het is belangrijk om een milde shampoo te gebruiken in gekleurd haar en om de wasbeurt op te volgen met een hydraterende conditioner.

Conditioner mannen in de shop

Korte Kapsels: Verfijnd en Stijlvol

kort haar buzz cut

In 2023 worden korte kapsels steeds populairder bij mannen. Deze looks bieden een verfijnde en stijlvolle uitstraling die gemakkelijk te onderhouden is. Of het nu gaat om een klassieke crew cut, een buzz cut of een nette crop, korte kapsels geven een strakke en verzorgde look.

Een van de populaire korte kapsels voor mannen in 2023 is de crew cut. Deze stijl wordt gekenmerkt door kort haar aan de zijkanten en achterkant, terwijl het haar bovenop net iets langer wordt gehouden. Het resultaat is een tijdloos en veelzijdig kapsel dat geschikt is voor verschillende gelegenheden. Met de juiste stylingproducten kun je een strakke look creëren, of juist wat structuur en volume toevoegen voor een meer relaxter kapsel.

Een ander trendy kort herenkapsel voor 2023 is de buzz cut. Dit houdt in dat je haar over je hele hoofd dezelfde korte lengte is geschoren met behulp van een tondeuse. De buzz cut vergt extreem weinig onderhoud en geeft een stoere en minimalistische look. Het is een perfecte keuze voor mannen die graag een moeiteloos en no-nonsense kapsel willen in 2023. Het is aan te raden om een goede antiroos shampoo te gebruiken als je last hebt van witte vlokken op je hoofdhuid.

Hoofdhuidverzorging voor mannen in de shop

Mannen Kapsels voor Krullend Haar: Omarm je Natuurlijke Structuur

krullend haar met fade

Voor mannen met krullend haar is 2023 het jaar om die natuurlijke krullen te omarmen en ze te laten stralen. Krullend haar biedt structuur, volume en een unieke persoonlijkheid. Kies voor een medium tot langere lengte en laat je krullen op natuurlijke wijze vallen voor een relaxte en non-chalante look.

Om je krullen of kroeshaar te definiëren en pluis onder controle te houden, kun je gebruik maken van stylingproducten speciaal ontwikkeld voor krullend haar, zoals speciale haarcrèmes en haargels. Deze producten helpen bij het definiëren van je krullen en het voorkomt dat je haar gaat klitten.

Een andere optie is om je krullen korter te knippen aan de zijkanten en achterkant, terwijl je de lengte bovenop behoudt voor een meer gestructureerde look. Daarom werkt krullend haar ook heel goed om te combineren met een van de vele verschillende fade opties in 2023. Het contrast van langer krullend haar bovenop en een overloop aan de zijkant gaan we zeker meer terugzien de komende tijd.

Haarcrème voor mannen in de shop

Conclusie

Nu 2023 bijna halverwege is, beginnen spannende nieuwe herenkapseltrends zich te ontwaren. Van fringe herenkapsels met structuur tot korte kapsels, geblondeerd haar en krullend haar, er is voor elke man wel een kapsel die past bij je persoonlijkheid. Het is belangrijk om een kapsel te kiezen dat past bij je gezichtsvorm, haartype en levensstijl. Neem de tijd om te experimenteren en vraag eventueel je kapper of barbier om advies om het gewenste resultaat te bereiken. Met de juiste kennis en stylingtools kun je dit jaar met vertrouwen en in stijl rondlopen met een trendy herenkapsel voor 2023.

En voor de beste haarstyling producten kan je uiteraard kijken in de Moquer shop.

En dan nog even dit...

Vergeet je uiteraard niet in te schrijven voor onze wekelijke update met nieuwe blogs, kortingen en meer! Op onze Facebook en Instagram kan je ook heel veel tips and tricks vinden voor de beste kapsels, haarverzorging en grooming!