• Voor 23 uur besteld = morgen bezorgd
  • 5% korting vanaf 3 producten
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Cadeau t.w.v. € 7,95 bij orderwaarde van € 75

Lockhart's Pomade

Lockhart's PomadeLockhart's Pomade

Over Lockhart’s Pomade

Lees meer

Lockhart's Pomade is een Amerikaans bedrijf opgericht door Steve en Nichole Lockhart. Daarom is ook meteen de naam van het merk verklaard. Sinds 2013 maken ze pomades op basis van wat hun klanten willen. Ze luisteren altijd goed naar hun achterban en maken hun producten aan de hand van jullie feedback.

Veel gehoorde klachten waren dat Heavy Hold Pomades vaak lastig aan te brengen zijn omdat ze je haren uittrekken of dat Heavy Hold Pomades bijna nooit glans hebben. Dat zijn aspecten waar de Lockhart's naar hebben geluisterd en daar hebben ze hun lijn van pomades op aangepast. In de toekomst zullen er zeker nog meer nieuwe Lockhart’s Pomades worden gemaakt.

Lockhart’s Pomade en Moquer

De samenwerking tussen Lockhart’s Pomade en Moquer gaat alweer terug tot 2016. Hoewel Moquer in eerste instantie begon met veel moderne salonmerken, werden er later ook meer homebrew merken opgenomen en daar is Lockhart’s Pomade en van de eerste voorbeelden van.

Lockhart’s Pomade is een echt familiebedrijf met handgemaakte producten en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Veel mannen kunnen dat soort producten erg waarderen en Moquer wilde deze producten graag beter verkrijgbaar maken in Nederland en België.

Lockhart’s Pomade Producten

Steve van Lockhart’s Pomade houdt erg van experimenteren en daarom kunnen zij unieke formules aanbieden die je niet snel gaat vinden bij grotere merken. Ze maken alle producten met de hand en in-house met ingrediënten zie zij belangrijk vinden.

Lockhart’s Pomade heeft een hele mooie lijn van water- en oliebasis pomades voor mannen. De producten zijn daarnaast ook goed betaalbaar en komen in mooie blikjes. Ook de Tarot Sessions lijn is erg mooi gezien de samenwerkingen met andere homebrewers en het design van de blikjes.

Read less
Filters
25 producten
Sorteren op
25 producten
Sorteren op