• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Mr. Bear Family

Mr Bear FamilyMr Bear Family

Over Mr Bear Family

Lees meer

Mr Bear Family is opgericht in 2012 in Zweden. Je gelooft het misschien niet, maar het was toen het eerste baardverzorgingsmerk in Zweden. Tegenwoordig zijn ze een bekende naam in de wereld van baarden, maar hebben ze ook verschillende andere productlijnen voor mannen. Björn Landén is de oprichter van Mr Bear Family en hij heeft uiteraard een baard. Hij was niet alleen op zoek naar baardproducten, maar hij vond het ook belangrijk welke ingrediënten erin zitten, waar het geproduceerd wordt en wat de milieu impact is van producten.

Daarom begon hij Mr Bear Family en de visie luidt dan ook: "We willen niet het grootste merk ter wereld worden, maar de beste producten produceren." Bij Mr Bear Family nemen ze geen shortcuts, maar gaan ze voor goede producten en kwaliteit. Daarom zijn de producten van Mr Bear Family zowel goed voor jou als voor de natuur.

Mr. Bear Family en Moquer

Toen Moquer zich ook meer op baardproducten begon te richten kwam Mr. Bear Family al snel bovendrijven. Dit merk is begonnen puur als baardmerk, dus dan mag het gewoon niet ontbreken als je goede baardproducten gaat aanbieden. Daarom is Moquer halverwege 2023 begonnen met het toevoegen van verschillende baardverzorgingsproducten van Mr Bear Family. Daarnaast is het ook mooi om meerdere Zweedse merken te kunnen aanbieden in de Moquer shop.

De selectie aan Mr Bear Family producten in de Moquer shop is nog bescheiden, maar daar gaat zeker verandering in komen in de toekomst. Zeker nu er meerdere productlijnen beschikbaar zijn van dit mooie mannenmerk.

Mr Bear Family Producten

Zoals gezegd zijn ze begonnen met baardverzorgingsproducten. Niet geheel verrassend dat de Mr Bear Family Beard Balm en Mr Bear Family Beard Oil populaire artikelen zijn. Maar ook de Mr Bear Family Matt Clay doet het goed bij onze haarstylingproducten fans. En dat is pas een kleine greep uit het assortiment.

Mr. Bear Family heeft daarnaast ook huidverzorgingsproducten, scheerproducten en zelfs tattoo verzorgingsproducten voor mannen in hun assortiment. Je zult in de toekomst dus steeds meer producten toegevoegd zien worden in de Moquer shop.

Lees minder
Filters
6 producten
Sorteren op
6 producten
Sorteren op