• Voor 23 uur besteld = morgen bezorgd
  • 5% korting vanaf 3 producten
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Cadeau t.w.v. € 7,95 bij orderwaarde van € 75

Brickell

Over Brickell Men’s Products

Lees meer

In 2014 is Brickell Men’s Products opgericht en dat zou je niet verwachten als je ziet hoe groot het bedrijf tegenwoordig al is. Josh en Matt richtten Brickell op omdat ze vonden dat er veel te veel schadelijke en slechte ingrediënten in alle traditionele huidverzorgings- en groomingproducten zaten. Dat wilden zij anders doen en Brickell Men’s Products was geboren.

Het merk komt uit Portland, Maine in de Verenigde Staten en is een van de snelst groeiende grooming merken voor mannen. Ze komen zeer regelmatig uit met nieuwe producten zodat er een geschikt product is voor elke haar-type en huid type.

Brickell Men’s Products en Moquer

In 2016 was Moquer het eerste bedrijf dat Brickell Men’s Products naar Nederland en België bracht. Van origine vooral gefocust op haarstyling producten zorgde Brickell voor een uitbreiding van het assortiment. Brickell was het tweede grooming merk dat werd toegevoegd (na Jack Black) in de shop.

Door de langdurige samenwerking tussen Moquer en Brickell Men’s Products is Moquer in staat om de nieuwe producten vaak snel te kunnen opnemen. Daarom vind je bijna het gehele assortiment van Brickell in de shop.

Brickell Producten

De producten van Brickell Men’s Products kenmerken zich vooral door de natuurlijke ingrediënten. Bij de meeste producten staat ook vermeld hoeveel procent natuurlijk ze zijn en hoeveel procent organisch. De traditionele huidverzorgingsproducten voor mannen bevatten vaak allerlei schadelijke ingrediënten, maar Brickell blijft zo dicht mogelijk bij de natuur.

Daarom zijn de meeste producten van Brickell gebaseerd op de volgende ingrediënten: aloë vera, jojoba, shea, kokos, vitamine E, groene thee, hyaluronzuur of olijfolie. Stuk voor stuk natuurlijke ingrediënten die zorgen dat Brickell Men’s Products jouw huid de beste verzorging biedt.

Read less
Filters
85 producten
Sorteren op
85 producten
Sorteren op