• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Apothecary 87

Apothecary 87Apothecary 87

Over Apothecary 87

Lees meer

Dit Britse merk is opgericht door Sam W. Martin in 2013. Hij wilde zijn eigen bedrijf beginnen in de bar- en cocktailbranche, maar niemand wilde hem serieus nemen op jonge leeftijd. Daarom besloot hij om een baard te laten groeien om ouder te lijken. Dat werkte uitstekend en mensen herkende hem ook steeds vaker omdat hij een baard had. Maar een baard heeft verzorging nodig en toen ging hij kijken of hij zijn eigen producten kon produceren.

De naam Apothecary 87 is een verwijziging naar zijn opa die in het oprichtingsjaar overleed op 87-jarige leeftijd en Sam is zelf geboren in 1987, dus zo is de naam Apothecary87 ontstaan. Het merk begon met baardproducten, maar daar kwamen later ook sheerproducten en haarstylingproducten bij. Tegenwoordig is Apothecary87 een bekende naam in de barbier- en baardwereld.

Apothecary 87 en Moquer

In de beginjaren van Moquer was er al een kortstondige samenwerking met Apothecary87, maar sinds 2023 zijn er weer Apothecary 87 producten te vinden in de Moquer shop. Het is een mooi merk om de balans tussen moderne salonmerken en klassieke barbiermerken in stand te houden in de shop. Dat zorgt ervoor dat er voor iedere man producten zijn te vinden in de shop die bij je passen.

De verwachting is dat de samenwerking zal groeien de komende jaren zodat er meer Apothecary 87 producten beschikbaar komen in de shop. Het doel is altijd om het assortiment uit te breiden en om samen te groeien. Apothecary 87 is een mooi mannenmerk met eem mooi verhaal en dat waarderen we bij Moquer.

Apothecary87 producten

Apothecary 87 heeft meerdere productlijnen, zoals baardproducten en scheerproducten, maar we zijn begonnen met hun populaire haarstylingproducten. Hoewel Moquer heel veel andere producten verkoopt, zijn haarstylingproducten van origine waar Moquer bekend om is. Daarom zijn de Apothecary 87 Matte Paste en Apothecary87 Clay Pomade erg populaire producten in de shop. Ideaal wanneer je op zoek bent naar natuurlijke producten met een matte finish.

Lees minder
Filters
2 producten
Sorteren op
2 producten
Sorteren op