Verzending & Bezorging

Verzending & bezorging

Al onze producten worden verzonden met Postnl en zijn voorzien van een track&trace code. Wij streven er naar om binnen 24 uur na ontvangst van uw betaling de bestelling te verzenden (op werkdagen). Wanneer uw pakket naar een bestemming binnen Nederland wordt verzonden, dan heeft u uw bestelling in de meeste gevallen de volgende dag in huis. Dit is een indicatie en de verzendtijd kan langer zijn afhankelijk van uw locatie en eventuele externe factoren. Voorwaarde is wel dat de betaling binnen dient te zijn alvorens de bestelling wordt verzonden.
 
Verzending

Nederland:

 - Standaard verzendbijdrage: €4,95
 - Gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €25,--

 - Afhalen bij servicepunt: Dit is een kostenloze service waarbij het pakket bezorgd kan worden bij een PostNL of DHL punt bij u in de buurt. U kunt daar vervolgens het pakket afhalen. Deze optie is te kiezen in het checkout scherm. Het pakket blijft 2 weken liggen op een afhaalpunt van PostNL en 7 dagen bij een afhaalpunt van DHL, alvorens het pakket weer retour komt naar ons.

 - Avondlevering mogelijk tegen een toeslag van €1,95.

 - Sameday Delivery: Nederlandse orders die voor 12:15 zijn geplaatst, worden dezelfde dag nog bezorgd. De meerprijs van deze optie is 5,95 per bestelling.

 - Afhalen bij magazijn in Nieuwegein: €1,95

België:

 - Standaard verzendbijdrage: €5,95
 - Gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €35,--

Op werkdagen (ma-vr) voor 23:50 uur besteld, morgen in huis!

Levertijd indicatie Nederland & België

Let op: Dit is een indicatie. Door overmacht of drukte kan het zijn dat een bestelling later wordt ontvangen. Ook rond feestdagen is dat het geval, maar in alle gevalen binnen vijf werkdagen.
Zo'n 95% van alle bestellingen wordt geleverd volgens het onderstaande schema en is dus de volgende dag bezorgd indien op werkdagen voor 23:50 uur besteld.

Besteld op: In huis op:
Maandag voor 23:50 uur Dinsdag
Dinsdag voor 23:50 uur Woensdag
Woensdag voor 23:50 uur     Donderdag
Donderdag voor 23:50 uur Vrijdag
Vrijdag voor 23:50 uur Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag voor 23:50 uur Maandag