• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

By Vilain

By VilainBy Vilain

Over By Vilain

Lees meer

Het verhaal van By Vilain begon meer dan 10 jaar geleden. In 2009 startten de Deense tweeling Emil en Rasmus Vilain Albrechtsen hun onderneming omdat ze al sinds hun jeugd geïnspireerd waren door toffe mannenkapsels. Ze begonnen By VIlain klein en hadden letterlijk de voorraad onder hun bed liggen.

Rasmus maakte een YouTube video over een product dat hij fijn vond, zodat ze klanten van betere informatie konden voorzien. De video's werden zeer gewaardeerd en na 9 maanden van video's in het Deens, besloten ze over te stappen op het Engels om een internationaal publiek te kunnen aanspreken. Dat YouTube-kanaal heet SlikhaarTV en is vandaag de dag het grootste mannen haarstyling kanaal op YouTube met meer dan 2 miljoen abonnees!

By Vilain en Moquer

Enkele maanden na de oprichting van Moquer op 1 januari 2014 kwam By Vilain al in het assortiment. Moquer bracht als eerste bedrijf de producten naar Nederland en België. By Vilain Gold Digger en Silver Fox werden al snel favoriet. Moquer is dus eigenlijk een soort By Vilain Nederland. Later zijn er vele producten bijgekomen en behoort By Vilain nog steeds tot de populairste merken.

Moquer verkoopt heel veel Amerikaanse merken, dus was het leuk om ook eens een Europees merk op te nemen, zoals dit Deense merk. En hun grote YouTube kanaal is een mooie bonus om klanten te laten zien wat je kan bereiken met de producten van By Vilain.

By Vilain Producten

De jongens van SlikhaarTV richten zich voornamelijk op producten voor je haar. Ze hebben een uitgebreide lijn met haarstyling- en haarverzorgingsproducten. Ook hebben ze een groot assortiment kammen en borstels. Tegenwoordig hebben ze ook een paar huidverzorgingsproducten beschikbaar en wordt het assortiment steeds groter.

De haarstyling producten zijn vooral geliefd vanwege hun sterke hold en matte finish. Recentelijk is By Vilain bezig met een natuurlijkere lijn van producten genaamd Zero. De By Vilain Sidekick Zero en de By Vilain Wax Zero zijn hier het resultaat van en er wordt verwacht dat er meer producten zullen volgen.

Het populairste product is de By Vilain Gold Digger en dat is al zo vanaf het begin. Deze is perfect te combineren met de pre styler By Vilain Pre Styling Spray. De By Vilain Dynamite Clay en By Vilain Silver Fox maken de top 4 compleet. Het is ook fijn dat de By Vilain Blow weer terug is en de By Vilain Neon Sea Salt Foam is een interessant nieuw product.

Lees minder
Filters
21 producten
Sorteren op
21 producten
Sorteren op