• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Haarcrème

Wat is Haarcrème?

Lees meer

Een haarcrème of hair cream is een van de natste haarstyling producten en is vaak op waterbasis met wat copolymeren of water met bepaalde oliën en waxen. Dus als eerste ingrediënt in de lijst zal je vaak water of aqua zien, gevolgd door PVP, copolymeren of bijvoorbeeld petrolatum, bijenwas of castorzaadolie.

PVP en copolymeren geven je haar meer body, de waxen geven wat hold en de oliën zorgen voor hydratatie. Een haarcrème kan gebruikt worden in alle haartypes en diktes, afhankelijk van wat je wilt bereiken. Vooral in dun haar is een cream fijn, omdat het je haar niet zwaar maakt.

Eigenschappen van Haarcrème voor Mannen

Een haarcrème breng je meestal niet aan in je haar wanneer je heel veel hold wilt, daarvoor is deze categorie te nat. Dan kan je beter kijken naar een haarwax of hair paste. Hair cream is goed voor definitie, structuur en hydratatie. Daarom werken ze ook goed om krullend haar te voeden met oliën.

Haarcrème geeft vaak een medium hold met een medium glans.

Het houdt je haar niet omhoog, maar accentueert en definieert het. In dun haar geeft een hair cream soms genoeg hold om je haar echt in model te kunnen brengen, maar in normaal en dik haar zal het vaak niet genoeg zijn.

Aangezien haarcrèmes vaak op waterbasis zijn, zijn deze producten makkelijk uit te wassen met warm water. Een crème zal ook niet keihard worden in je haar, dus soms kan je nog wel een beetje restylen of met je handen door je haar later in de dag.

Welke Mannenkapsels Werken het Beste met Haarcrème?

Vanwege de lagere hold en het glanzende karakter van haarcrème, werkt het erg goed voor out-of-bed looks en andere warrige kapsels. Het lijkt net alsof je niks in je haar hebt. In krullend haar zorgt het voor extra definitie en voedt het je haar met oliën zodat het minder droog of pluizig wordt.

Een haarcrème kan ook als een aanvulling op een ander styling product worden gebruikt omdat creams goed zijn om lastige haartjes te temmen en om pluizigheid te verminderen.

Beste Haarcrème Mannen

Er zijn veel verschillende producten beschikbaar in de Moquer shop, dus het kan handig zijn om te weten waar andere mannen vaak voor gaan. Een aantal merken om even uit te lichten zijn Bumble and Bumble en ook Label M. Beide merken hebben een unisex karakater en hebben meerdere soorten hair cream. Denk aan een haarcrème voor krullen die zorgt voor extra hydratatie.

Een ander merk dat zich echt richt op mannen is American Crew. Dit Amerikaanse merken heeft meerdere soorten haarcrèmes voor mannen.

Lees minder
Filters
53 producten
Sorteren op
53 producten
Sorteren op