• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Oogcrème

Wat is oogcrème?

Lees meer

De term oogcrème kan wat verwarrend zijn, want een oogcrème breng je niet aan op je oog. Dat moet je echt nooit doen. Met dit product wordt een crème bedoeld die je aanbrengt op de delicate huid onder je ogen en bij je jukbeenderen.

Waarom oogcrème gebruiken?

Een oogcrème is vooral een anti-aging product dat wordt gebruikt om wallen en donkere kringen onder de ogen aan te pakken. Deze gevoelige huid heeft veel hydratatie nodig en ook verstevigende ingrediënten.

De elasticiteit neemt af door een vermindering van de collageenaanmaak door de huid. Daarom helpt een oogcrème om de huid weer strakker te maken en te hydrateren. Op die manier worden wallen en donkere kringen verminderd.

Ook kraaienpootjes worden minder bij frequent gebruik van een oogcrème. Het duurt meestal zo’n 14 dagen voordat de eerste resultaten goed zichtbaar worden. Je zal er dan uitgeruster uitzien en de rimpels en fijn lijntjes zijn minder geworden.

Wanneer een oogcrème gebruiken?

Het voelt wellicht wat gek, maar het is aan te raden om een oogcrème te gebruiken vanaf je 35ste ongeveer. Vanaf dat moment beginnen de spieren al een beetje zwakker te worden. Om er op latere leeftijd nog fris uit te zien, zal je op tijd moeten beginnen met anti-aging producten, zoals een oogcrème.

Het beste is ook om oogcrèmes aan te brengen in de avond. Dat is hetzelfde voor anti-aging crèmes. Op die manier hebben ze de hele nacht om jouw huid te voorzien van belangrijke voedingsstoffen en extracten. Dan word je wakker met een goed gehydrateerde huid onder je ogen waardoor je minder wallen en donkere kringen zal ervaren.

Waar moet je een oogcrème smeren?

Veel mannen vragen vaak waar een oogcrème op aangebracht moet worden. Ten eerste is het belangrijk om te weten dat je een oogcrème niet moet smeren, maar moet deppen. Je brengt dan een klein beetje aan op je ringvinger en dan dep je het op de gevoelige huid direct onder je oog.

Vergeet niet om ook wat oogcrème aan te brengen bij je jukbeenderen, want op die manier kan je kraaienpootjes verminderen. Breng een oogcrème nooit aan op het oog of op de oogleden!

Beste oogcrèmes voor mannen

Gelukkig zijn er tegenwoordig ook genoeg oogcrèmes voor mannen om uit te kiezen. In de Moquer shop hieronder heb je genoeg keuze.

Onze favoriete merken voor anti-aging producten, waaronder oogcrèmes, zijn die van Brickell Men’s Products, Lumin Skin, Baxter of California en Jack Black. Dit zijn merken met een mooie lijn aan producten, zodat je ook aanvullende producten hebt om te gebruiken tezamen met je oogcrème.

Concreet zijn dat de Brickell Eye Cream, Lumin Anti Wrinkle Serum en Baxter of california Under Eye Complex. Met deze populaire opties kan je niet verkeerd kiezen!

Lees minder
Filters
14 producten
Sorteren op
14 producten
Sorteren op