• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Bullfrog

Bullfrog BarbershopBullfrog Barbershop

Over Bullfrog

Lees meer

Bullfrog is van origine een keten van Italiaanse barbershops. Daarom staat het merk ook wel bekend als Bullfrog Barber Shop. Het aantal barbierzaken groeide snel en op een bepaald moment besloten ze zelf producten te fabriceren op basis van hun opgedane kennis in de barbershops.

Zodoende zijn de mannenproducten van Bullfrog geboren. Het merk is explosief gegroeid de afgelopen jaren en er zijn nu heel veel verschillende producten beschikbaar zodat jij je van top tot teen kan verzorgen met Bullfrog producten.

Bullfrog Barbershop en Moquer

Moquer kwam via een bevriende leverancier op het spoort van Bullfrog en was meteen enthousiast over de Italiaanse producten. Sinds 2023 worden er steeds meer Bullfrog producten toegevoegd aan het assortiment van Moquer.

Bullfrog brengt het klassieke Italiaanse scheren in contact met de Noord-Amerikaanse barber cultuur en dat leidt tot hele mooie en verfijnde producten. Bullfrog heeft grootse plannen voor de toekomst en daarom is een samenwerking tussen Moquer en Bullfrog Barber Shop een mooie kans voor beide bedrijven.

Bullfrog producten

Zoals eerder gezegd heeft Bullfrog enorm veel producten en steeds meer daarvan zullen in de Moquer shop te vinden zijn. Ze hebben producten voor je baard, om te scheren, voor je haar en ook je lichaam. Daarnaast hebben ze ook veel fragrances en parfums voor mannen.

Enkele populaire lijnen van Bullfrog zijn de Bullfrog Agnostico en de Bullfrog Secret Potion. Er zijn meerdere baard- en scheerproducten met de kenmerkende Bullfrog Agnostico geur. Daarnaast is ook de Bullfrog Parfum een populaire categorie.

Lees minder
Filters
9 producten
Sorteren op
9 producten
Sorteren op