• Voor 23 uur besteld = morgen in huis
  • 5% korting vanaf 3 producten
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Cadeau t.w.v. € 7,95 bij aankoop van € 75+

Slick Gorilla

slick gorillaslick gorilla

Over Slick Gorilla

Lees meer

Slick Gorilla is een echt Brits barbiermerk uit Leeds. Dit relatief nieuwe merk is vooral voor mannen die er goed uit willen zien in de ‘urban jungle.’ Slick Gorilla is een merk dat je meteen associeert met die klassieke barbershop. Denk aan muren met graffiti en mannen met baarden en tatoeages. Slick Gorilla ademt dat klassieke gevoel.

Slick Gorilla is meer dan alleen een merk met haarproducten, want ze hebben een grote online community. Hun Instagram heeft maar liefst meer dan 250.000 volgers. Het profiel staat vol met geweldige kapsels die bereikt zijn met hun producten in allerlei verschillende barbierzaken rond de wereld.

Slick Gorilla en Moquer

Slick Gorilla is sinds 2017 beschikbaar in de Moquer shop. Het merk was vooral interessant omdat ze als een van de eersten een zeer populaire haarpoeder op de markt hadden gebracht. Moquer had nog niet veel producten in deze nieuwe categorie en daarom was Slick Gorilla de ideale kandidaat om mee te beginnen.

En sindsdien is de Slick Gorilla Hair Styling Powder de populairste volumepoeder in de Moquer shop, dus de samenwerking verloopt al jaren succesvol. Het is een heel mooi merk dat erg goed past bij de andere old skool barbermerken.

Slick Gorilla producten

Slick Gorilla heeft slechts enkele producten, maar zoals eerder gezegd is hun haarpoeder verreweg het populairste product. Het zorgt voor veel volume en een matte finish. Daarnaast is het ook erg geschikt om dunner haar dikker en voller te maken.

Recent is ook de Slick Gorilla Clay Pomade beschikbaar gekomen op Moquer en die is ideaal te combineren met de hair powder, want beide zorgen voor een matte finish. Met de haar klei kan je nog wat extra hold toevoegen.

Filters
4 producten
Sorteren op
4 producten
Sorteren op