• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Hairbond

HairbondHairbond

Over Hairbond

Lees meer

Hairbond is een echt Brits haarstyling merk dat opgericht is in 2008 door Scott Michaels. De producten zijn het resultaat van innovatie en vooruitgang. Hairbond heeft unieke formules die internationaal al veel prijzen hebben gewonnen. Ook menig beroemdheid gebruikt de producten van Hairbond, waaronder veel Britse voetballers.

Hairbond wil graag de verschillende wereldmodes samenbrengen op één podium. De producten van Hairbond vormen daarbij de schakel zodat mannen van over de hele wereld hun beste kapsels kunnen bereiken. De producten worden gefabriceerd in het Verenigd Koninkrijk en worden niet op dieren getest.

Hairbond en Moquer

Hairbond behoort tot het selecte gezelschap aan merken dat meteen vanaf de eerste dag beschikbaar was bij Moquer toen de shop werd gelanceerd op 1 januari 2014. Moquer heeft dit merk groot gemaakt in Nederland en België.

In het Verenigd Koninkrijk had Hairbond al een aantal jaren succes, dus het was een logische stap om ook meteen met dat merk te beginnen bij de lancering van Moquer. De zeer fraaie verpakking speelde daarin ook zeker een rol.

Hairbond Producten

Het opvallendste aan de Hairbond producten is misschien nog wel de geur. Ze hebben allemaal stuk voor stuk unieke geuren. Daarnaast zijn de producten cruelty free en bevatten ze ook geen vervelende chemicaliën.

Hairbond heeft unieke formules in mooie verpakkingen. De populairste producten zijn de Hairbond Toffee Shaper, de Moulder Shaper en de Distorter Clay. Deze producten zijn al vanaf dag één de hardlopers van dit merk en dat is niet geheel verwonderlijk. Helaas is de Hairbond Gripper uit het assortiment gegaan, maar tegenwoordig zijn er ook de Hairbond Super en Power wanneer je graag een sterk product wilt proberen.

Lees minder
Filters
7 producten
Sorteren op
7 producten
Sorteren op