• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Bumble and Bumble

Bumble and BumbleBumble and Bumble

Over Bumble and Bumble

Voor meer Bumble and Bumble producten, ga dan naar onze vrouwenshop Magnoliah.nl!

Lees meer

Bumble and Bumble draait al een tijdje mee. Dit merk begon in 1977 als een haarsalon in New York, de Verenigde Staten. Al vrij snel kregen ze internationale faam door hun gedreven team en hoogwaardige producten.

Al 25 jaar maakt Bumble and Bumble innovatieve haarstyling- en haarverzorgingsproducten voor vrouwen en mannen. Tegenwoordig is Bumble and Bumble uitgegroeid tot een van de grotere haarstyling merken en maakt het onderdeel uit van het Estée Lauder concern. Ze hebben zelfs een Bb University waar ze zelf kappers en hairstylisten opleiden.

Bumble and Bumble en Moquer

Sinds begin 2019 heeft Moquer een deel van het assortiment van Bumble and Bumble opgenomen. Bumble and Bumble is een zeer groot merk en heeft producten voor zowel mannen als vrouwen. Dit unisex merk paste erg goed bij Moquer om het assortiment van kwalitatieve salonproducten uit te breiden.

En aangezien er ook best veel vrouwen Moquer bezoeken, was Bumble and Bumble een logische keuze om op te nemen en er worden nog steeds nieuwe producten toegevoegd.

Bumble and Bumble Producten

Bumble and Bumble heeft een zeer groot assortiment haarstyling en haarverzorgingsproducten. Voor elk haartype en elke structuur hebben ze een gehele lijn aan producten beschikbaar. Al hun producten zijn unisex en zijn dus zowel geschikt voor mannen als vrouwen.

Bumble and Bumble focust zich op kwalitatieve producten waar geen parabenen of sulfaten inzitten. Ze brengen eigenlijk de salonproducten bij jouw thuis, zodat je zelf hetzelfde effect kan krijgen als bij een professionele salon.

Populaire producten om eens te bekijken zijn de Bumble and Bumble Invisible Oil of Bumble and Bumble Surf Spray. Mocht je graag wat meer volume willen, dan is de Bumble and Bumble Thickening Spray interessant om eens te bekijken.

Veel producten van Bumble and Bumble zijn ook geschikt voor vrouwen. Voor meer producten voor vrouwen, bekijk dan onze vrouwenshop Magnoliah.nl!

Lees minder
Filters
42 producten
Sorteren op
42 producten
Sorteren op