• Voor 23 uur besteld = morgen in huis
  • 5% korting vanaf 3 producten
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Cadeau t.w.v. € 7,95 bij aankoop van € 75+

By Christiaan

By ChristiaanBy Christiaan

Over By Christiaan

Lees meer

By Christiaan is een nieuw merk en opgericht in 2020. Dit Nederlandse merk lanceerde na enkele jaren van ontwikkelen het eerste product begin 2020, de Calypso Hair Clay. Het merk kenmerkt zich door een minimalistisch design en hoogwaardige ingrediënten. Ook vinden ze het belangrijk dat hun verpakkingen zo min mogelijk plastic bevat. De producten zijn ook vrij van parabenen en sulfaten.

By Christiaan en Moquer

By Christiaan en Moquer hebben een zeer hechte relatie en dat is niet zo vreemd, want ze hebben dezelfde eigenaar. Chris Gerrits Jans richtte in 2014 Moquer op en in 2020 is daar By Christiaan bijgekomen als eigen merk. Uiteraard is Moquer dus de eerste winkel waar By Christiaan producten te vinden waren.

By Christiaan Producten

In 2020 heeft By Christiaan zijn eerste product gelanceerd, de Calypso Hair Clay. Het is een haarklei met een hoge hold en een semi-matte finish. Het design is minimalistisch en luxueus, want het potje is van glas en heeft een houten deksel. De formule bevat geen parabenen of sulfaten en is niet op dieren getest.

In de toekomst zullen er wellicht meer producten gaan volgen.

Filters
1 product
Sorteren op
1 product
Sorteren op