• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Henson Shaving

Henson ShavingHenson Shaving

Over Henson Shaving

Lees meer

Henson Shaving is een Canadees merk met zeer hoogwaardige safety razors, maar van origine zijn ze bekend van iets anders. Henson is namelijk al meer dan 20 jaar een bekende fabrikant van onderdelen voor grote ruimtevaartprojecten. De precisie die deze onderdelen nodig hebben is precies waarom Henson Shaving geweldige klassieke scheermessen is gaan produceren.

Veel bekende merken willen jou zoveel mogelijk scheermesjes verkopen, de welbekende wegwerpmessen, maar daar wilde Henson Shaving niet aan mee doen. Dat resulteerde in de AL13, een aluminium double edge safety razor. Ja, aluminium is het dertiende element van het periodiek systeem. Bij Henson Shaving betaal je slechts één keer voor een goed scheermes en de mesjes zijn daarna spotgoedkoop.

Hensonshaving en Moquer

Moquer is geen onbekende in de wereld van het klassieke scheren en Henson Shaving past perfect in het hogere segment van klassieke scheermessen. Dat was een mooie aanvulling op het bestaande assortiment en de verschillende kleuren van de Henson AL13 zijn erg leuk om uit te kunnen kiezen.

Daarnaast is het ook gewoon een leuk detail dat een merk als Henson begon als fabrikant van onderdelen voor ruimtevaartuigen en zich nu heeft toegelegd op hoogwaardige double edge safety razors. Dan weet je zeker dat je je niet druk hoeft te maken over kwaliteit, want fouten kan je je niet permitteren in de productie.

Henson Safety Razor

Ze zijn begonnen met de Henson AL13 en die is beschikbaar in een medium en mild versie. De eerste optie is de scherpste optie en ideaal voor de gevorderde natscheerder, terwijl de mild iets vergevingsgezinder is. De Henson AL13 is ook nog eens stijlvol op te bergen in de Henson Shaving Stand. Een razor stand is tegelijkertijd ook hygiënischer dan je scheermes gewoon op je wastafel te hebben liggen.

Tegenwoordig is er ook nog een andere Henson Razor gemaakt van titanium, dus nog weer een stapje hoger. Het design van de Henson Shaving scheermessen is ongelooflijk en beschikbaar in verschillende kleuren, zoals koper, brons, zwart en klassiek aluminium.

Lees minder
Filters
12 producten
Sorteren op
12 producten
Sorteren op