• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • 5% korting vanaf 3 producten
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Baardshampoo

Wat is baardshampoo?

Lees meer

Baardshampoo is wat de naam al suggereert, namelijk een shampoo voor je baard. Vooral wanneer je baard langer wordt, dan heeft het meer verzorging nodig. Je baard komt dan vaker in aanraking met eten en de elementen.

Een baardshampoo zorgt voor een goede en milde reiniging van je baard, zodat jouw baard in topconditie blijft. Een baardshampoo is een perfect basisproduct om je dag mee te beginnen alvorens je een baardolie of baardbalsem gaat aanbrengen.

Het is belangrijk om altijd te beginnen met een schone baard.

Wanneer gebruik je een baardshampoo?

Een baardshampoo is aan te raden wanneer je baard een dergelijke lengte heeft. Wanneer je slechts een stoppelbaardje hebt, dan kan je nog steeds wel een baardshampoo gebruiken, maar het grootste effect bereik je in een wat langere baard.

Je wilt uiteraard geen witte vlokken in je baard en op je kleding, dus is een goede reiniging van je baard belangrijk. De witte vlokken worden ook wel eens baardroos genoemd en ontstaan door dode huidcellen die in je baard blijven hangen. Een baardshampoo helpt om deze dode huidcellen te verwijderen, zodat je geen vlokken in je baard krijgt.

Hoe vaak een baardshampoo gebruiken

Een baardshampoo kan je net zo vaak gebruiken als een reguliere shampoo. Bijvoorbeeld om de dag is een goede routine om je baard schoon en verzorgd te houden. Telkens als je je haren wast, dan was je ook meteen je baard met een baardshampoo.

Uiteraard is het gemakkelijker om je baard te wassen met een baardshampoo bij een wastafel dan het is om je haren te wassen, dus als je merkt dat je baard het nodig heeft, dan kan je ook je baard wassen als je een keer niet onder de douche gaat in de ochtend.

De beste baardshampoo voor mannen

Tegenwoordig zijn er de nodige baardshampoos te vinden. In sommige gevallen kun je ook wel baardshampoo vinden bij de Kruidvat, Etos of supermarkt eventueel, maar die zijn niet altijd van de hoogste kwaliteit.

In de Moquer shop vindt je veel verschillende baardshampoos, maar die van Proraso en Billy Jealousy wil ik toch wel even benomen. Proraso Baardshampoo is een product geformuleerd in Italië en zeer betaalbaar.

Billy Jealousy is een Amerikaans merk met producten voor zowel je haar, lichaam, gezicht en baard. Ze hebben een grote lijn van baardverzorgingsproducten, waaronder meerdere baardshampoos en beard washes.

Lees minder
Filters
15 producten
Sorteren op
15 producten
Sorteren op