• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Solid Cologne

Wat is een solid cologne?

Lees meer

Een solid cologne wordt ook wel eens een solid parfum (solid perfume) genoemd. Deze twee zaken betekenen hetzelfde. De naam zegt het al, het is een solide product, dus geen spray. Meestal zit er een soort van wax in de formule zodat je een hardere substantie krijgt.

Een solid parfum of solid cologne lijkt qua substantie wel een beetje op een baardbalsem. Vooral de laatste jaren zijn deze producten populairder geworden en vooral veel mannen zijn groot fan van deze nieuwe trend.

Waarom een solid parfum gebruiken?

Een solid cologne heeft veel voordelen ten opzichte van reguliere parfums. Ten eerste is de formule vaak wat sterker en hoef je er dus veel minder van aan te brengen. Daarnaast vervliegt de geur van een solid parfum ook veel minder snel, want het blijft wat langer op je huid zitten.

Een ander voordeel van een solid cologne is dat het heel eenvoudig is mee te nemen en je hoeft niet bang te zijn dat het gaat lekken. En ook niet geheel onbelangrijk, de prijs is veel vriendelijker in vergelijking met reguliere parfums. Een solid parfum gaat vaak veel langer mee.

De formules van solid colognes bevatten vaan bijenwas en andere oliën. Het voordeel hiervan is dat ze ook je huid hydrateren en voeden. Het bevat geen chemicaliën of andere ingrediënten die jouw huid kunnen beschadigen.

Hoe gebruik je een solid cologne?

In de meeste gevallen komt een solid perfume in een soort blikje die je gemakkelijk kunt openen. Je haalt dan een klein beetje product uit het blikje. Soms moet je de achterkant van je nagel een beetje gebruiken om het product eruit te duwen.

Breng nu een beetje aan op je huid bij de zogenoemde ‘pulse points’. Dit zijn plekken waar de bloedvaten dichter on de huid liggen. Denk aan je polsen, je hals en achter je oren. Parfum heeft warmte nodig om de geur goed te distribueren.

Breng dus eenvoudig een beetje solid cologne aan op deze plekken en geniet van de geur. De solid parfums zijn makkelijk mee te nemen in je zak, dus je kan later altijd nog iets aanbrengen als je het nodig vindt.

Best Men’s Solid Cologne

Recent is Moquer begonnen met het aanbieden van natuurlijke solid colognes voor mannen. Het eerste merk waar is voor gekozen, is meteen een zeer goede, namelijk Solid State. De Solid State Colognes zijn populair en komen in een prachtige verpakking.

In de toekomst is de verwachting dat er meerdere solid perfumes zullen worden toegevoegd aan de shop van andere natuurlijke mannenmerken.

Lees minder
Filters
7 producten
Sorteren op
7 producten
Sorteren op