• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Snorwax

Wat is snorwax?

Lees meer

De naam zegt het natuurlijk al, een snorwax of snorrenwax is een lichte wax om te gebruiken om je snor goed in model te krijgen. Het heeft veel overeenkomsten met een baardbalsem, maar dan specifiek voor je snor.

In de meeste gevallen is bijenwas de basis van een snorwax. Daarnaast zitten er vaak nog een hoop andere oliën en boters is om tot een goede consistentie te komen om je snor in model te brengen.

Waarom een snorrenwax gebruiken?

In de eerste plaats is een snorwax bedoeld om je snor in model te brengen. We kennen allemaal wel de hipstermannen met een snor met van die krulletjes. Er zijn uiteraard nog veel meer verschillende soorten snorren.

Behalve stylen helpt een snorwax ook om je snor en de huid eronder te hydrateren met gezonde ingrediënten. Je wilt uiteraard geen witte vlokken in je snor krijgen. Castorolie en sheaboter zijn populaire ingrediënten in snor wax om deze hydratatie te realiseren.

Welke snor wax kopen?

In de Moquer shop hebben we uiteraard een paar goede snorrenwaxen beschikbaar. Er zitten geen hele grote verschillen tussen, maar sommige snor waxen zullen iets sterker zijn dan andere. Het belangrijkste is wellicht de geur, want een snor wax heb je de gehele dag letterlijk onder je neus zitten.

Populaire opties zijn de Dear Barber Moustache Wax en de Proraso Moustach Wax. Dat zijn betaalbare opties met aangename geuren.

Lees minder
Filters
4 producten
Sorteren op
4 producten
Sorteren op