• Voor 23 uur besteld = morgen in huis
  • 5% korting vanaf 3 producten
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Cadeau t.w.v. € 7,95 bij aankoop van € 75+

Lumin Skin

Lumin SkinLumin Skin

Over Lumin Skin

Lees meer

Lumin Skin is een Amerikaans merk dat is opgericht in Los Angeles in 2018. Oprichters Richard Hong en Darwish Gani besloten hun eigen merk op te richten omdat ze betere producten zochten die kunnen helpen bij acne.

Hong vroeg zijn zus naar haar skincare routine en zij gebruikte voornamelijk producten uit hun thuisland Zuid-Korea. Lumin Skin is daarom gebaseerd op verzorgingsproducten uit Zuid-Korea.

Na het testen van veel producten formuleerden ze hun eigen producten met de meest effectieve ingrediënten en zo is Lumin Skin ontstaan. Het merk is razendsnel gegroeid en heeft in bekende bladen gestaan als Vanity Fair, Rolling Stone, GQ, Forbes en Vogue.

Lumin Skin en Moquer

Lumin Skin is een nieuw en modern merk dat in korte tijd heel populair is geworden mede door effectieve Social Media campagnes. Zo heeft hun Instagram meer dan 300.000 volgers.

Moquer heeft meerdere van dat soort merken in het assortiment. Oorspronkelijk begonnen als een shop voor haarstyling is Moquer tegenwoordig minstens net zo bekend vanwege de goede huidverzorgingsproducten en bijbehorende blogs.

Daarom was het een eenvoudige keuze om de producten van Lumin Skin op te nemen toen Moquer daarvoor benaderd werd.

Lumin Skin Producten

De producten zijn er op gericht om jouw huid er beter uit te laten zien. Lumin Skin heeft daarom veel producten om acne en onzuiverheden te verminderen.

De formules bevatten veel natuurlijke ingrediënten en de gehele productlijn bevat geen parabenen of sulfaten. Lumin Skin bevat ook verscheidene anti-aging producten, dus zowel voor jong als oud(er) zit er wel wat tussen.

Filters
26 producten
Sorteren op
26 producten
Sorteren op