• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Anti-Aging

Wat is anti-aging?

Lees meer

Anti-aging is een categorie van huidproducten die erop zijn gericht op de tekenen van veroudering tegen te gaan. Dit betreft fijne lijntjes, rimpels en kraaienpootjes. Anti-aging producten bevatten ingrediënten om deze tekenen van veroudering te verminderen.

Fijne lijntjes, rimpels en kraaienpootjes ontstaan wanneer de huid minder goed collageen kan aanmaken. Collageen is zeer belangrijk om de huid soepel en elastisch te houden. Wanneer je ouder wordt, dan maakt je huid minder collageen aan en daarom kunnen anti-aging producten helpen. Ook oogcrèmes zijn erg populair om er jonger uit te zien.

Wanneer anti-aging producten gebruiken als man?

Het klinkt wellicht wat vreemd, maar het is verstandig om al te beginnen met anti-aging producten wanneer je nog in de twintig bent. Ook wanneer het op huidveroudering aankomt is voorkomen beter dan genezen.

Als je op latere leeftijd begint met anti-aging producten, dan valt er niet zo heel veel meer te doen aan de rimpels en fijne lijntjes die je al hebt. Het beste is om jong te beginnen en je huid zo lang mogelijk jong te houden met goede anti-aging producten.

Wat maakt anti-aging producten anders dan gewone huidverzorgingsproducten?

Anti-aging is een eigen categorie van producten. Hoewel anti-aging en gewone huidverzorgingsproducten beide erop zijn gericht om je huid te verzorgen, bevatten anti-aging producten vaak betere en hoogwaardigere ingrediënten.

Daarom zijn anti-aging producten helaas ook wat duurder. In veel anti-aging producten vindt je bijvoorbeeld hyaluronzuur. Dat is een molecuul dat tot 1000 keer zijn eigen gewicht in water kan vasthouden, dus zo’n ingrediënt zorgt voor ultieme hydratatie.

De meeste anti-aging producten zijn er dus op gericht op je huid goed te blijven hydrateren en elastisch te houden. Dat zijn de belangrijkste eigenschappen om aan te pakken om rimpels te voorkomen en je huid glad te houden. Uiteraard kan je ook beter niet teveel tijd in de zon doorbrengen.

De beste anti-aging producten voor mannen

In de Moquer shop hebben we een aantal zeer populaire en hoogwaardige mannenmerken die veel mooie anti-aging producten hebben voor een optimale verzorging.

Brickell Men’s Products

Een Amerikaans bedrijf met veel anti-aging producten op een natuurlijke en organische basis. Hun formuleringen zijn zeer natuurlijk en bevatten nooit parabenen of sulfaten.

Lumin Skin

Een ander Amerikaans merk dat zijn anti-aging producten baseert op Koreaanse huidverzorgingsroutines.

Jack Black

Het laatste merk om uit te lichten vanwege zijn anti-aging producten. De natuurlijke en wetenschappelijke formules helpen om jouw huid jonger en vitaler te houden.

Lees minder
Filters
43 producten
Sorteren op
43 producten
Sorteren op