• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Rossberck

RossberckRossberck

Over Rossberck

Lees meer

Rossberck is een Nederlands merk uit Sittard. Het is opgericht in 2017 door Sander en Mika. Sander is marketeer en Mika is afgestudeerd als scheikundige. Deze kennis hebben ze gecombineerd om hoogwaardige en eerlijke huidverzorgingsproducten voor mannen op de markt te brengen. Toen zij zich gingen verdiepen in cosmetica voor mannen kwamen ze erachter dat er vaak onduidelijkheid is over de ingrediënten in producten en daarnaast is er ook heel veel misleidende marketing online.

Daarom is het de missie van Rossberck om mannen te voorzien van goede producten met eerlijke informatie en zonder schadelijke ingrediënten. Rossberck heeft ook als visie om het taboe te doorbreken dat mannen geen producten nodig hebben om hun huid te verzorgen of dat dit niet mannelijk is. De normalisering hiervan is een van de speerpunten van Rossberck.

Rossberck en Moquer

In 2023 werd Moquer benaderd door Rossberck om de producten op te nemen in het assortiment. Wanneer een Nederlands merk contact opneemt, dan bekijkt Moquer altijd extra goed de mogelijkheden om samen te werken, want het is leuk om als Nederlands bedrijf Nederlandse merken aan te bieden. Bij de beslissing om Rossberck producten op te nemen in het assortiment helpt het ook dat Rossberck kritisch is op hun retailers en resellers, want je wilt je merk en kwaliteit beschermen.

Daarom is er een leuke samenwerking ontstaan tussen Rossberck en Moquer die alleen nog maar verder kan groeien wanneer Rossberck eventueel uitkomt met nieuwe producten. Moquer heeft veel hoogwaardige huidverzorgingsmerken voor mannen, maar weinig uit Nederland, dus Rossberck is een ideale aanvulling op het huidige assortiment.

Rossberck producten

In eerste instantie had Rossberck alleen hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor mannen, maar tegenwoordig is er ook een baardolie en baardbalsem beschikbaar. Alle producten worden in Nederland geformuleerd en gefabriceerd, dus ze voldoen aan de hoogste eisen. De filosofie van Rossberck is om alleen maar kwalitatieve ingrediënten te gebruiken en het hele proces in Nederland te houden.

Daarom kan je ervanuit gaan dat de Rossberck producten geen parabenen, sulfaten, microplastics, siliconen of parfum bevatten. Dus de producten kunnen ook gebruikt worden door mannen met een gevoelige of droge huid.

Lees minder
Filters
6 producten
Sorteren op
6 producten
Sorteren op