• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

RAW Naturals

Raw NaturalsRaw Naturals

Over Raw Naturals

Lees meer

Raw Naturals is een aparte productlijn van het Zweedse Recipe for Men. Dit merk is in 2019 opgericht als betaalbaarder alternatief. De officiële naam is Raw Naturals Brewing Company en dat is omdat ze zichzelf zien als een kleinschalige en natuurlijke brouwerij voor grooming producten voor mannen.

RAW Naturals is gemaakt in Zweden volgens hoge standaarden met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Dit natuurlijke profiel hebben ze ook doorgevoerd in het productieproces, de verpakkingen en product omschrijvingen.

Raw Naturals en Moquer

Moquer verkoopt de producten van RAW Naturals sinds dat de lijn is opgericht aangezien de producten van Recipe for Men ook al beschikbaar waren in de shop. En was dus niet meer dan logisch dat ook deze nieuwe lijn van producten opgenomen zou worden.

Raw Naturals is een mooie aanvulling op de andere grooming merken en spreekt een breed publiek aan vanwege zijn zeer betaalbare prijs. Daarnaast zien de producten er strak uit en zijn ze natuurlijker dan veel merken van hetzelfde prijsniveau.

Raw Naturals Producten

Er is een mooie lijn producten voor zowel je haar, huid als baard. De Raw Naturals producten worden lokaal gefabriceerd op kleine schaal. De meeste artikelen bevatten geen parabenen of sulfaten. In plaats daarvan wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke oliën en extracten.

Ondanks dit alles zijn de Raw Naturals producten erg betaalbaar en veilig voor je huid. Het is een mooi Zweeds merk en een goede aanvulling op de Recipe for Men artikelen die ook beschikbaar zijn in de shop.

Het populairste haarstyling product van dit merk is de Raw Naturals Money Styling Paste. Ben je meer van de huidproducten, dan zijn populaire opties de Raw Naturals Pale Ale Shower Gel en de Raw Naturals Universal Face Cream.

Lees minder
Filters
17 producten
Sorteren op
17 producten
Sorteren op