• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Jaxon Lane

Jaxon LaneJaxon Lane

Over Jaxon Lane

Lees meer

Jaxon Lane is een Amerikaans mannenmerk uit Californië. Het wordt gerund door een getrouwd stel. Alex gebruikte altijd de producten van zijn vrouw Jen omdat hij geen geschikte huidverzorgingsproducten kon vinden.

Jaxon Lane is opgericht omdat veel goedkopere mannenmerken slechts hun producten een leuk kleurtje gaven of een mannelijke geur gaven om net te doen alsof het om mannenproducten ging. Alex en Jen zijn producten gaan formuleren specifiek voor de mannenhuid samen met dermatologen en zo is Jaxon Lane ontstaan.

Sinds 2019 heeft Jaxon Lane meerdere prijzen gewonnen en stonden ze in verschillende mannenmagazines, zoals de Men’s Health, GQ en Esquire.

Jaxon Lane en Moquer

Eind 2023 kwam het relatief nieuwe merk Jaxon Lane op de radar van Moquer. We houden uiteraard alle websites en Social Media goed in de gaten. Het verhaal en de producten spraken meteen aan, want goede huidverzorgingsproducten voor mannen zijn schaars.

Jaxon Lane paste goed binnen het rijtje van reeds toegevoegde mannenmerken in de Moquer shop met hun natuurlijke en hoogwaardige producten die dermatologisch getest zijn. Moquer is heel benieuwd hoe Jaxon Lane zich zal ontwikkelen in de komende jaren.

Jaxon Lane producten

De producten zijn specifiek ontwikkeld voor de mannenhuid. De mannenhuid is iets dikker en heeft grotere poriën en daarom is het aan te raden om mannenproducten te gebruiken in plaats van om naar de producten van je vriendin of vrouw te grijpen.

Jaxon Lane gebruikt veel natuurlijke ingrediënten die zich in het verleden al bewezen hebben. Ze gebruiken actieve extracten en Koreaanse botanische ingrediënten om tot de perfecte huidverzorgingsproducten voor mannen te komen. Ook de verpakking wordt niet vergeten.

Het eerste product, Jaxon Lane Bro Mask, is geliefd bij beroemdheden als Nick Jonas, Diddy en Justin Theroux. Andere populaire producten zijn de Jaxon Lane Rain or Shine en Jaxon Lane Super Serum voor een optimale skincare routine.

Lees minder
Filters
9 producten
Sorteren op
9 producten
Sorteren op