• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • 5% korting vanaf 3 producten
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Taylor of Old Bond Street

Taylor of Old Bond StreetTaylor of Old Bond Street

Over Taylor of Old Bond Street

Lees meer

De naam Taylor of Old Bond Street verwijst naar de familie Taylor die in de 19de eeuw een familiebedrijf opzette in grooming producten voor mannen. Ook vandaag de dag zijn ze nog steeds een echt familiebedrijf.

Taylor of Old Bond Street is een klassiek Brits merk met authentieke producten voor het klassieke nat-scheren en andere mannenverzorging. Traditie en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Daarom zijn de Taylor of Old Bond Street producten al jaren zeer populair onder mannen die old skool scheren.

Taylor of Old Bond Street en Moquer

In de tweede helft van 2021 herintroduceerde Moquer verschillende scheerproducten in de shop. Taylor of Old Bond Street mocht toen niet ontbreken natuurlijk, want zij zijn de autoriteit op het gebied van klassiek nat-scheren.

Vooral de natuurlijke scheercrèmes in verschillende geuren zijn populair. Moquer is van plan om steeds meer Taylor of Old Bond Street producten te gaan aanbieden om het assortiment scheerproducten verder aan te vullen om aan de toenemende vraag te voldoen.

Taylor of Old Bond Street Producten

Taylor of Old Bond Street heeft verschillende productlijnen die resulteren in een zeer uitgebreid assortiment. Kwaliteit en natuurlijke ingrediënten zijn belangrijk, dus de producten zijn meestal parabenen en sulfatenvrij.

De speciale Jermyn Street lijn is ontwikkeld voor mannen met een gevoelige huid. Op die manier denkt Taylor of Old Bond Street altijd mee met zijn klanten om de beste grooming producten te kunnen aanbieden.

Read less
Filters
15 producten
Sorteren op
15 producten
Sorteren op