body wash voor mannen

Er goed uitzien helpt je om meer succes te hebben in het leven[1]. Gelukkig kun je veel doen aan je uitstraling. Er goed uitzien is meer dan het hebben van een rechte neus en een strakke kaaklijn. Als jij je goed voelt, straal je dit uit. Je staat rechter op en/of lacht meer, dat is aantrekkelijk voor iedereen. Daarom kan het handig zijn om te investeren in hoe goed je je voelt. Jezelf goed verzorgen is een goede stap in de ochtend om de rest van de dag net even een betere houding te hebben.

Als je dan onder de douche stapt en als een soort holbewoner gewoon de zeep van je vriendin pakt, want zeep is zeep, helpt dat niet echt om je eigen ego te versterken.

Ja zeep is zeep, maar als jij je eigen body wash voor heren hebt, zorgt dat toch voor een extra moment van zelfwaardering en daarbij ruik je ook direct mannelijk in plaats van vrouwelijk als je de douche uitkomt. Geuren voor mannen en vrouwen zijn toch vaak wel anders. Je komt direct in een mannelijke vibe en dat kan je helpen om je de rest van de dag top te voelen.

Waarom een body wash gebruiken als man?

Je kunt natuurlijk een blok zeep gebruiken, maar een body wash voor heren is vaak het meest verzorgend voor je huid.

Het zorgt ervoor dat je huid schoon wordt en gehydrateerd raakt. Dit in tegenstelling tot zeep wat de huid kan uitdrogen. Persoonlijk vind ik reguliere zeep ook lastiger om af te spoelen van mijn huid.

Body wash blijft vaak ook beter op de huid zitten, voordat je deze afspoelt, waardoor vuil eenvoudiger wordt opgelost en weggewassen. Een body wash is daarnaast ook gewoon een van de basisproducten die je wel nodig hebt als man om goed voor jouw huid te zorgen.

En een body wash is ook heel gemakkelijk in gebruik. Je maakt je huid een beetje nat en masseert daarna je favoriete body wash op je huid. En daarna spoel je het eenvoudig weer af. Een zeep is soms wat onhandig en kan uit je handen glippen.

Body wash voor mannen op Moquer

In de Moquer shop hebben we een groot assortiment aan body washes voor mannen. Uiteraard kan je ook reinigingsproducten vinden in de supermarkt of bij de drogist, maar die hebben vaak niet dezelfde kwaliteit of hoogwaardige ingrediënten. Mocht je dus een stapje omhoog willen, dan zijn er wel een aantal interessante producten om te bekijken. Dan ruik je ook niet hetzelfde als al die andere mannen, want we kennen allemaal die geuren van de bekende merken die veel mannen om zich heen hebben hangen.

Hieronder zal ik een paar aantrekkelijke body washes voor mannen bespreken.

RAW Naturals Pale Ale Shower Gel

De RAW Naturals Pale Ale Shower Gel is een body wash voor mannen verrijkt met hop. Hop helpt je huid te hydrateren en te kalmeren. Deze verfrissende lichaamsreiniger schuimt goed en is makkelijk af te spoelen naderhand. Je huid zal smooth en fris aanvoelen met een aangename geur.

RAW Naturals Pale Ale Shower Gel is een betaalbaar Zweeds product dat dagelijks gebruikt kan worden. De formule bevat geen parabenen of sulfaten.

Daarbij heeft deze body wash een handig pompje zodat je altijd de juiste hoeveelheid gebruikt en niet te snel door je product heengaat. Veel mannen gebruiken teveel en dan droogt je huid uit en moet je weer sneller nieuwe producten aanschaffen. Je hebt vaak maar een klein beetje nodig, want na het opschuimen van een body wash heb je ruim voldoende om je gehele lichaam te bedekken.

Recipe for Men Ultra Clean Shower Gel

Ook Recipe for Men heeft een mooie body wash voor mannen. De Ultra Clean Shower Gel zorgt ervoor dat je weer vol energie onder de douche vandaan komt. Deze body wash met grapefruit en verkwikkende guarana zorgt voor een fris gevoel en geeft je de energie die je nodig hebt om de dag te beginnen.

Recipe for Men Ultra Clean Shower Gel heeft een dermatologisch geteste formule met verzachtende aloë vera. Het reinigt je huid grondig met een zachte en frisse huid tot gevolg. Dus je huid voelt niet droog of strak aan. De formule bevat geen parabenen.

Deze body wash is ideaal als je moeite hebt met wakker worden in de ochtend. Het geeft je een natuurlijke oppepper.

Salt and Stone Body Wash Bergamot & Eucalyptus

Sport je regelmatig waardoor je elke dag minimaal één en soms zelf twee keer onder de douche staat? Dan is het handig om een goede verzorgende body wash te hebben. In dat geval kan de Salt and Stone Body Wash een uitkomst zijn, want het houdt de vochtbalans van je huid op peil.

Het is een zeer geconcentreerde body wash voor heren met veel voedende ingrediënten. Dit product schuimt goed en de formule bevat meerdere hydraterende ingrediënten om jouw huid te beschermen tegen uitdroging. De formule bevat geen parabenen of sulfaten en heeft een gebalanceerd geurprofiel.

Best verkochte body wash voor mannen

Als je het lastig vindt om een body wash voor jouw huidtype te selecteren, dan kan je soms het beste doen wat de meeste mannen doen. Je kan gaan voor de populairste producten, want als andere mannen deze producten fijn vinden, dan vindt jij dat wellicht ook wel. De populaire merken zijn Baxter of California, Brickell Men's Products, Jack Black, Billy Jealousy en Pete and Pedro. Je kan de filters gebruiken om te zoeken naar de populairste body washes voor heren.

Een andere belangrijke keuze kan zijn om een body wash uit te kiezen die goed past bij jouw body scrub en bodylotion/body moisturizer. Dan sluit het allemaal gewoon perfect op elkaar aan. Brickell, Lumin Skin en Jack Black zijn zeer populaire merken die zowel een body wash voor mannen hebben, als een body scrub en een bodylotion. Dat is natuurlijk ideaal voor de beste huidverzorging en vaak sluiten ook de geuren goed op elkaar aan.

Populaire body wash voor heren in de shop

Alles-in-1 body wash voor mannen

Wil je snel alles schoon hebben terwijl je onder de douchte staat en niet nadenken over shampoo en zeep en alles? Dan heb je ook speciale body washes die zowel voor je haar als huid geschikt zijn. Ideaal als je haast hebt in de ochtend of gewoon niet van lang douchen houdt. Of als je aan het reizen bent en een travel size hebt meegenomen.

De Brickell Men's All in One Wash is een 3-in-1 body wash die zowel je haar, lichaam als gezicht reinigt en hydrateert. Ideaal voor de luie man die wel een hoogwaardig product wenst te hebben en goed voor zijn huid wilt zorgen. De formules van Brickell zijn heel natuurlijk en bevatten veel organische ingrediënten.

Zweet, overtollige olie en onzuiverheden worden weggewassen zonder dat je huid droog of geïrriteerd aanvoelt. Deze body wash is 100% natuurlijk en 100% organisch.

Deze body wash voor heren heeft een formule vol met extracten en vitaminen om je huid te reinigen en te hydrateren. Geschikt voor alle haar- en huidtypes. Dit product bevat geen parabenen, sulfaten of andere chemische bestanddelen. Het mooie is ook dat deze All in One Wash verkrijgbaar is in verschillende geuren en er zijn ook travel sizes beschikbaar om de producten te testen.

Brickell All-in One Body Wash voor Mannen

Conclusie

Er zijn ontzettend veel body washes te vinden en afhankelijk van je huid kan de ene body wash handiger zijn dan de andere. In de Moquer shop kan je jouw huidtype selecteren voor het vinden van een goede body wash of je kan kiezen voor populaire producten. Dan weet je meteen welke producten andere mannen kunnen waarderen.

Daarnaast kan je ook kijken naar je levensstijl en wat je fijn vindt om in de ochtend te doen voor het kiezen van een body wash die bij je past. En als je al een tijd goed voor je huid zorgt, dan kan het slim zijn om jouw body wash, body scrub en bodylotion allemaal te halen van hetzelfde merk. Dan sluiten die producten naadloos op elkaar aan en heb je ook vaak dezelfde geur. Daarnaast krijg je ook altijd 5% korting als je drie producten in de Moquer Shop bestelt en dat loopt op tot 9% bij 5 producten en alle producten tellen mee!

En dan nog even dit...

Vergeet je uiteraard niet in te schrijven voor onze wekelijkste update met nieuwe blogs, kortingen en meer! Op onze Facebook en Instagram kan je ook heel veel tips and tricks vinden voor de beste huidverzorging, haarstyling en baarden.