• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Gezichtsverzorging

Wat is gezichtsverzorging?

Lees meer

Gezichtsverzorging voor mannen is een heel ruim begrip, want we hebben het dan zowel over het reinigen, scrubben, tonen en hydrateren van je gezicht. Ook anti-aging is meestal gericht op het gezicht voornamelijk.

Gezichtsverzorging voor mannen is dus alles wat je nodig hebt om de huid van je gezicht goed te verzorgen, zodat je minder last krijgt van onzuiverheden die acne of puistjes kunnen veroorzaken en dat je huid een mooie complexie krijgt.

Het is wel belangrijk om te weten welke huidtype je hebt en daarom kan je daar meer info over vinden op onze blog. Dan weet jij daarna meteen naar welke gezichtsverzorgingsproducten je moet zoeken voor de meest optimale verzorging.

Wanneer moet je met goede gezichtsverzorging beginnen als man?

Een goede gezichtsverzorging voor mannen is vanaf het begin meteen belangrijk. Je gezicht krijgt veel te verduren waar je ook heen gaat. Zeker wanneer het weer wat ruig is, dan kan je gezicht droog aanvoelen of veel vuil te verduren krijgen.

Uiteraard wil je ook de kans op puistjes, acne en irritatie zoveel mogelijk voorkomen, dus dan is het belangrijk om natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten te gebruiken die jouw huid optimaal reinigen en hydrateren.

Voor veel mannen zal het begin van de pubertijd de start zijn van hun skincare routine met kwalitatieve producten.

Wat heb je nodig voor een goede en natuurlijke gezichtsverzorging?

Zoals je wellicht al gezien hebt in de shop zin er veel categorieën qua gezichtsverzorging voor mannen. Je hebt namelijk gezichtsreinigers, scrubs, toners, maskers, moisturizers en anti-aging producten.

Als man willen we onze gezichtsverzorging uiteraard lekker eenvoudig houden, dus ik zou aanraden om eerst gewoon te beginnen met een natuurlijke face wash en een moisturizer. Op die manier heb je de twee belangrijkste stappen te pakken: reiniging en hydratatie.

Wanneer je voelt dat je huid wel wat extra verzorging kan gebruiken, dan kan je altijd verder kijken naar de andere categorieën. Een gezichtsscrub en masker zijn bijvoorbeeld ideaal om 1-2 keer per week te gebruiken voor een diepere gezichtsverzorging als je last hebt van een vettigere huid.

De beste gezichtsverzorgingsproducten voor mannen

In de Moquer shop vindt je heel veel hoogwaardige en natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten voor mannen. Merken zoals Lumin Skin, Brickell Men’s Products en Jack Black hebben allemaal mooie productlijnen om jouw gezichtsverzorging naar een hoger niveau te tillen.

De mannenproducten in de Moquer shop ga je niet vinden bij de Kruidvat of andere drogisterijen en supermarken. De gezichtsverzorgingsproducten in onze shop zijn veel natuurlijker en bevatten veel betere en gezondere ingrediënten.

Lees minder
Filters
157 producten
Sorteren op
157 producten
Sorteren op