• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Suavecito Pomade

SuavecitoSuavecito

Over Suavecito Pomade

Lees meer

Suavecito Pomade draait mee in de grooming wereld sinds 2009, maar dat betekent niet dat ze het rustig aan doen. Al vanaf het eerste begon vonden ze bij Suavecito het belangrijk dat hun merk meer zou worden dan alleen een kwalitatieve lijn met haar- en groomingproducten. Ze wilden graag dat het merk echt een cultureel fenomeen zou worden en dat is ze zeker gelukt.

Om dat uit te dragen is Suavecito Pomade ook vaak op pad in de weekenden om allerlei shows langs te gaan om mensen bekend te laten worden met hun producten. Tegenwoordig is Suavecito een echt cultmerk dankzij hun opmerkelijke logo. Suavecito heeft zijn roots in de Mexicaans-Amerikaanse cultuur en betekent vrij vertaald in goed Nederlands “Dapper Dan.”

Suavecito Pomade en Moquer

Suavecito was al een echt cultmerk en begrip in de barbierswereld toen Moquer zijn digitale deuren opende. In 2015 kwam Suavecito Pomade in het assortiment, want zo’n uniek merk kon natuurlijk niet ontbreken te midden van de andere klassieke barbershopmerken die al werden aangeboden.

De producten zijn vanaf dag één erg populair in de shop en Moquer is blij om een van de resellers in Nederland te zijn voor Suavecito Pomade. Het merk neemt een belangrijke plek in, in het assortiment van waterbasis pommades.

Suavecito Pomade Producten

Suavecito staat bekend om zijn waterbasis pomades voor een betaalbare prijs. Ze geven een goede hold en wassen met warm water makkelijk weer uit. Het is een mooi instapmerk voor veel mannen die nieuw zijn in de wereld van premium pomades voor mannen.

Vooral de Suavecito Pomade Firme Hold en Original Hold zijn echte klassiekers. Samen met de clay pomade behoren ze tot de populairste Suavecito producten in de Moquer shop. Ben je meer een fan van oliebasis pomades, dan zou ik zeker kijken naar de Suavecito Oil Based Pomade.

Lees minder
Filters
17 producten
Sorteren op
17 producten
Sorteren op