• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Seb Man

Seb ManSeb Man

Over Seb Man

Lees meer

Seb Man is de mannelijke product lijn van het welbekende Sebastian Professional. Na een zeer succesvolle lijn voor vrouwen was het tijd voor de mannen. Seb Man heeft een concept neergezet met 4 mannelijke modellen met ieder hun eigen leefstijl en eigenschappen.

Seb Man hoopt op deze manier veel mannen te bereiken om kennis te maken met hun no-nonsense producten. Zowel voor de atleet, creatieveling en reiziger zijn er effectieve Seb Man producten beschikbaar.

Seb Man en Moquer

Moquer kent het merk Sebastian al een tijd, dus toen ze met een mannenmerk begonnen, was dat het sein om ook de producten van Seb Man op te nemen. Het is een groot merk met simpele producten voor mannen die een wijd publiek weten aan te spreken.

De producten van Seb Man zijn eenvoudig in het gebruik en ook zeer betaalbaar. Het is daarmee een mooi instapmerk voor velen die op zoek zijn naar wat betere haarproducten dan die je in de supermarkt vindt.

Seb Man Producten

Het assortiment van Seb Man is bescheiden, maar effectief. Het zijn voornamelijk haarproducten met een paar uitzonderingen. Bijna elke man wast wel zijn haar en gebruikt een haarproduct voor de styling en daar kan Seb Man prima mee helpen met hun productlijn.

Of je nou een sporter, avonturier of maker bent, Seb Man heeft ook producten voor jouw haar en die bij jouw image passen. De simpele, zwarte verpakking zorgt ervoor dat je niet bang hoeft te zijn dat je de producten verwart met die van je vriendin of vrouw.

Mocht je nog zoekende zijn welk product wellicht iets voor jou is, dan zou je kunnen kijken naar de Seb Man The Sculptor Matte Clay als je gaat voor een goede hold zonder glans of de Seb Man The Hero. Dat is een gel die juist veel glans geeft.

Lees minder
Filters
11 producten
Sorteren op
11 producten
Sorteren op