• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Merkur

MerkurMerkur

Over Merkur

Lees meer

Merkur is een Duits merk met klassieke scheerproducten voor mannen. Dit merk wordt ook wel eens Merkur Solingen genoemd vanwege de stad in Duitsland waar ze al 125 jaar lang hoogwaardige producten voor mannen fabriceren.

De oprichter was Emil Hermes, maar aangezien de naam Hermes al geregistreerd was, koos hij voor de Romaanse versie Merkur. Al in 1900 werd er begonnen met de productie van de Merkur Safety Razor. Het design werd enigszins aangepast in 1935, maar sindsdien is het design van het Merkur Scheermes niet meer veranderd.

In de tientallen jaren die volgde werden er verschillende modellen Merkur Double Edge Safety Razors ontworpen en op de markt gebracht. Meerdere patenten werden geregistreerd.

In 1996 werd de naam door een nieuwe eigenaar veranderd in Merkur Stahlwaren. Vandaag de dag is Merkur een begrip in de wereld van natscheren vanwege hun hoge kwaliteit safety razors.

Merkur en Moquer

In 2021 begon Moquer meer werk te maken van klassieke scheermessen en dan kan Merkur Solingen niet ontbreken. Duitsland heeft een lange traditie met meerdere kwalitatieve merken en Merkur is daar er één van.

Merkur heeft een mooi assortiment met uiteenlopende prijzen, dus Moquer was blij om zo’n brede selectie op te kunnen nemen om mannen te helpen met het vinden van mooie producten voor een klassieke natscheer ervaring.

Merkur Safety Razor

Alle Merkur scheermessen die Moquer aanbiedt in de shop zijn double edge safety razors die jouw huid beschermen tijdens het scheren. Elk Merkur scheermes heeft weer andere eigenschappen, zoals verschillende lengtes, gewichten en finishes.

Veruit het populairste is de Merkur 34c Safety Razor, maar ook andere modellen, zoals de Merkur 23c en Merkur 37c, zijn geliefd bij mannen die ervaring hebben met double edge safety razors. Ben je op zoek naar een zeer luxueus scheermes, dan zou de Merkur Futur zo maar eens iets voor jou kunnen zijn.

Lees minder
Filters
8 producten
Sorteren op
8 producten
Sorteren op