• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Gezichtstoner

Wat is een gezichtstoner?

Lees meer

Een face toner, in het Nederlands ook wel gezichtstoner, is een product dat vooral goed werkt voor mannen met een wat onzuivere huid. Denk aan een vettige huid of een gecombineerde huid. Een toner voor je gezicht helpt om overtollige talg te absorberen zodat je minder snel last krijgt van onzuiverheden.

en face toner of gezichtstonic is dus een extra reinigende stap. Je gebruikt hem na het scrubben en voor het hydrateren met een moisturizer. Voor mannen met een hele droge huid is een toner voor je gezicht niet aan te raden.

Hoe gebruik je een gezichtstoner?

Meestal gebruik je dit product niet over je gehele gezicht. Je brengt de toner aan op plekken die wat extra reiniging nodig hebben. Dit is vaak de T-zone, je voorhoofd en je neus. Je kan dan met een watje wat face toner op je huid deppen.

Een toner voor je gezicht wordt aangebracht en dient daarna niet afgewassen te worden. Je brengt na een toner een moisturizer aan en dat is meestal het einde van je gezichtsverzorgingsroutine. Het is dus een extra stap voor mannen met een wat vettige of onzuivere huid.

Voordelen van een toner voor je gezicht

Er zijn een aantal belangrijke voordelen om een gezichtstoner te gebruiken. Ten eerste zorgt het voor een betere reiniging van je huid. Daardoor raken je poriën minder snel verstopt waardoor je minder snel last hebt van onzuiverheden.

Ten tweede zorgt het ervoor dat een serum of moisturizer beter opgenomen wordt door je huid. Daardoor krijgt je huid nog meer de hydratatie die het nodig heeft.
Ook helpt een face toner om rode vlekjes of een geïrriteerde huid te verminderen. Het heeft een antibacteriële werking, zodat je huid kan herstellen en genezen.

Beste gezichtstoners voor mannen

In de Moquer shop hieronder hebben we een aantal mooie face toners speciaal voor mannen. De populairste zijn die van Baxter of California, Lumin Skin en Brickell Men’s Products. Deze toners voor je gezicht zijn een ideale aanvulling op de andere huidverzorgingsproducten voor mannen van deze merken.

Meteen weten welke toner je moet hebben en erg populair is bij andere mannen? Bekijk dan deze drie gezichtstoners eens: Lumin Skin Purifying Toner, Brickell Balancing Toner en Baxter of California Herbal Mint Toner.

Lees minder
Filters
10 producten
Sorteren op
10 producten
Sorteren op