• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Taylor of Old Bond Street

Taylor of Old Bond StreetTaylor of Old Bond Street

Over Taylor of Old Bond Street

Lees meer

De naam Taylor of Old Bond Street verwijst naar de familie Taylor die in de 19de eeuw een familiebedrijf opzette in grooming producten voor mannen. Ook vandaag de dag zijn ze nog steeds een echt familiebedrijf.

Taylor of Old Bond Street is een klassiek Brits merk met authentieke producten voor het klassieke nat-scheren en andere mannenverzorging. Traditie en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Daarom zijn de Taylor of Old Bond Street producten al jaren zeer populair onder mannen die old skool scheren.

Taylor of Old Bond St en Moquer

In de tweede helft van 2021 herintroduceerde Moquer verschillende scheerproducten in de shop. Taylor of Old Bond Street mocht toen niet ontbreken natuurlijk, want zij zijn de autoriteit op het gebied van klassiek nat-scheren.

Vooral de natuurlijke scheercrèmes in verschillende geuren zijn populair. Moquer is van plan om steeds meer Taylor of Old Bond Street producten te gaan aanbieden om het assortiment scheerproducten verder aan te vullen om aan de toenemende vraag te voldoen. Daarnaast zijn er de afgelopen jaren ook meer andere producten bijgekomen, zoals natuurlijke deodorants en shampoos.

Taylor of Old Bond Street Producten

Taylor of Old Bond Street heeft verschillende productlijnen die resulteren in een zeer uitgebreid assortiment. Kwaliteit en natuurlijke ingrediënten zijn belangrijk, dus de producten zijn meestal parabenen en sulfatenvrij. Zo hebben ze heel veel verschillende geuren scheercrème, dus er is altijd wat te kiezen.

De speciale Taylor of Old Bond Street Jermyn Street lijn is ontwikkeld voor mannen met een gevoelige huid. Op die manier denken ze altijd mee met hun klanten om de beste grooming producten te kunnen aanbieden. Het populairste product is toch wel de Taylor of Old Bond Street Sandalwood.

Lees minder
Filters
21 producten
Sorteren op
  • Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75
21 producten
Sorteren op