• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • Tot 9% korting bij 5 artikelen
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Shampoo zonder sulfaten, parabenen en siliconen

Het liefst wil je natuurlijk een shampoo zonder vervelende ingrediënten of bestanddelen die kunnen zorgen voor hoofdhuid irritatie of andere allergieën. Maar het is niet eenvoudig om goede shampoos te vinden en daarom hebben wij een lijst samengesteld met shampoos zonder sulfaten, parabenen en siliconen. Dit zijn drie ingrediënten die veel mensen liever niet in hun shampoo willen hebben.

Lees meer

Waarom een shampoo zonder sulfaten, parabenen siliconen?

Sulfaten zijn oppervlakte-actieve stoffen die jouw haar en hoofdhuid te hardnekkig kunnen reinigen en daardoor irritatie kunnen veroorzaken. Parabenen zijn eigenlijk conserveringsmiddelen en daar zijn sommige mensen ook gevoelig voor. Siliconen zorgen voor hydratatie en een beschermende laag, maar ze vormen soms een ondoordringbaar laagje waardoor je haar geen vocht of andere natuurlijke ingrediënten op kan nemen.

Shampoos zonder parabenen, sulfaten en siliconen

Wil jij dus het zekere voor het onzekere nemen en gewoon een natuurlijke shampoo zonder parabenen, sulfaten en siliconen, dan zijn onderstaande opties goed om eens te bekijken. Al sinds 2014 bieden wij premium merken voor mannen en vrouwen aan in onze online shop!

Lees minder
Filters
8 producten
Sorteren op
8 producten
Sorteren op