• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • 5% korting vanaf 3 producten
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Shehvoo

Over Shehvoo

Lees meer

Shehvoo is opgericht in 2016 door de bekende YouTuber Dre Drexler en zijn broer David. Dre Drexler is met meer dan 600.000 abonnees op zijn YouTube kanaal een grote influencer in de wereld van haar en mode. In deze hoedanigheid heeft hij met veel merken gewerkt en wist hij dus precies wat hij wilde bereiken toen hij Shehvoo oprichtte.

Shehvoo is nu een familiebedrijf dat zich richt op betere alternatieven van al bestaande producten. Ze gebruiken betere ingrediënten en willen de producten gebruiksvriendelijker maken. Met elk product probeert Shehvoo de lat weer een stapje hoger te leggen. Hun motto is dan ook: Je haar verdient beter. Jij verdient beter. Je verdient Shehvoo.

Shehvoo en Moquer

Moquer was begin 2017 een van de eerste bedrijven die de producten van Shehvoo naar Europa haalde. Uiteraard kende Moquer de video’s van Dre Drexler en zijn YouTube kanaal al de nodige tijd, dus toen hij zijn eigen merk aankondigde, was Moquer er snel bij.

Shehvoo is ook niet het eerste YouTube merk dat is opgenomen in het assortiment van Moquer. Daarom wist Moquer dat veel klanten graag de producten van Dre Drexler wilde proberen en dat dit merk perfect zou passen tussen het bestaande assortiment.

Shehvoo Producten

Dre Drexler heeft als YouTube veel samengewerkt met verschillende haarmerken, dus onderhand is hij wel een expert te noemen op dit gebied. Daarom bevatten de producten geen parabenen of sulfaten, maar juist wel veel natuurlijke extracten.

De populairste producten van Shehvoo zijn de Ocean Sea Salt Spray en de Activating Oil Cleanser. Deze laatste is een uniek alternatief op een normale shampoo. Je haar zal daarom niet zijn natuurlijke oliën verliezen.

Read less
Filters
4 producten
Sorteren op
4 producten
Sorteren op