• Voor 23:45 uur besteld = morgen bezorgd
  • 5% korting vanaf 3 producten
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Gratis cadeau bij orderwaarde van € 75

Flagship Pomade Co.

Flagship PomadeFlagship Pomade

Over Flagship Pomade Co.

Lees meer

Flagship Pomade is een bekende homebrewer in de wereld van haarstylingproducten voor mannen. Het merk is opgericht in 2014 als Flagship Handmade in de Verenigde Staten. Flagship Pomade maakt natuurlijke producten die in veel gevallen ook veganistisch zijn. Daarnaast bevatten de formules goede ingrediënten om jouw haar gezond te houden.

Flagship Pomade Co. begon als zoveel homebrewers in hun eigen keuken en groeide snel uit tot een bedrijf aan huis. Het doel van Cody Branson om betere en natuurlijkere producten te maken voor mannen sloeg duidelijk aan. Flagship Pomade heeft ook meerdere samenwerkingen waaronder die met Mike Smith, oprichter van ModernManTV en Dauntless Modern Grooming.

Flagship Pomade Co. en Moquer

Flagship Pomade kwam begin 2016 in het assortiment van Moquer en was het eerste bedrijf dat deze homebrewer naar Nederland haalde. Moquer brengt de wereld van klassieke barbiersproducten samen met de moderne salonmerken.

Flagship Pomade Co. is een belangrijke vertegenwoordiger van deze eerste categorie met hun handgemaakte pommades en andere stylingproducten. Sindsdien zijn de nieuwe producten van Flagship Pomade bijna allemaal op Moquer verschenen.

Flagship Pomace Co. Producten

Flagship Pomade heeft tegenwoordig een behoorlijk groot assortiment met haarstylingproducten, dus voor elke man zit er zeker iets tussen. Alle producten zijn handgemaakt en zo natuurlijke als mogelijk. In veel gevallen zijn de producten ook veganistisch. Een deel van het assortiment komt daarnaast in luxe glazen potjes.

De populairste producten van Flagship Pomade zijn de Blackship Pomade en Dead Sea Clay. Dit zijn zeer geraffineerde producten gemaakt met de eindgebruiker in het achterhoofd. In plaats van parfum of fragrance worden er natuurlijke oliën toegevoegd om een aangename geur te krijgen. Deze twee producten zijn sinds het begin al meteen populair.

Read less
Filters
6 producten
Sorteren op
6 producten
Sorteren op