• Voor 23 uur besteld = morgen bezorgd
  • 5% korting vanaf 3 producten
  • Altijd snel antwoord op je vragen
  • Cadeau t.w.v. € 7,95 bij orderwaarde van € 75

Apricus Skincare

Apricus SkincareApricus Skincare

Over Apricus Skincare

Lees meer

Apricus Skincare is een merk van Youtuber en influencer Alex Costa. Zijn haarstylingmerk is Forte Series, dat ook bij Moquer verkrijgbaar is. Alex heeft met heel veel verschillende huidverzorgingsmerken gewerkt en weet daarom veel van deze producten. Hij heeft Apricus Skincare opgericht, omdat hij vond dat er een merk miste met goede, simpele en natuurlijke producten voor een acceptabele prijs.

De grote merken laten de wensen van mannen op het gebied van huidverzorgingsgebied grotendeels liggen, meent Alex Costa, dus daarom is er Apricus Skincare om mannen te voorzien van goede huidproducten. Na jaren van testen zijn de producten van Apricus Skincare nu beschikbaar en hoef jij, als man, niet meer zelf op onderzoek te gaan naar goede producten.

Apricus Skincare en Moquer

Moquer kent Alex Costa al jaren en verkoopt ook de haarproducten van hem in de shop. Forte Series is al jaren een zeer populair merk in de Moquer shop. Daarom was het een makkelijk besluit om ook Apricus Skincare beschikbaar te maken voor mannen in Nederland en Europa. Huidverzorging wordt toch vaak een beetje over het hoofd gezien door mannen, dus Moquer is blij dat Alex Costa met zijn Apricus Skincare productlijn mannen weet te helpen met simpele en goede producten.

Wanneer Alex Costa en Apricus Skincare hun assortiment uitbreiden in de toekomst, dan kan je deze producten uiteraard ook verwachten in de shop.

Apricus Skincare Producten

Apricus Skincare bestaat uit een simpele lijn met enkele huidverzorgingsproducten voor mannen. Apcirus Skincare heeft een face wash, face scrub en een moisturizer, dus precies drie basisartikelen om te beginnen met een goede huidverzorgingsroutine als man. Alle producten zijn geschikt voor alle huidtypes, inclusief een vettige huid. Daarnaast bevatten de formules van Apricus Skincare natuurlijke extracten voor een optimale verzorging.

De producten bevatten ook geen parabenen of sulfaten en passen goed op elkaar aan. Een ideale en betaalbare routine om te starten met goede huidverzorging als man, dankzij Alex Costa en Apricus Skincare.

Read less
Filters
3 producten
Sorteren op
3 producten
Sorteren op