Suavecito Pomade voor Haar en Baard

Suavecito Pomade is de volledige naam van dit merk. Al vroeg in het ontstaan heeft dit merk besloten om een cultureel fenomeen te worden door zich te voegen bij de custom auto’s, motoren, tattoo een barber cultuur. Dit om de producten voor styling opnieuw uit te vinden en om innovatie te brengen in een product dat al decennia hetzelfde was.

Om dit te doen reizen ze elk weekend naar een show in die cultuur om inspiratie te krijgen voor de verbetering van hun producten. Om mensen te ontmoeten die de producten kopen om zo het gesprek met ze aan te gaan. Dát is volgens Suavecito dé manier om erachter te komen waarop mensen zitten te wachten en wat er verbeterd kan worden in hun producten.

Het bedrijf is er trots op dat ze pomades maken op waterbasis en producten hebben voor haar en baard[1].

Zoals gezegd doet Suavecito vooral veel voor haarstyling en het groomen van je baard. Daarom gaan we daar even iets dieper op in.

Suavecito haarstyling

Uiteraard heeft Suavecito pomades voor haarstyling, maar dat is zeker niet het enige waarvoor je bij ze kunt aankloppen. Naast pomades hebben ze ook wax, styling spray, haarspray, haarcrème en klei pomade.

Laten we beginnen bij een populaire Suavecito pomade, zoals de naam van het merk het al zegt.

De Suavecito Pomade Original Hold is een waterbasis pomade met een cream-achtige consistentie. Het product is makkelijk door je haar te kammen en heeft een unieke geur. Dit product geeft een goede, flexibele hold die je veel controle geeft. Je hoeft niet bang te zijn voor witte vlokken in je haar.

Suavecito Pomade Original droogt medium hard op en geeft veel glans. Deze pomade is gemakkelijk uit te wassen, want het product is op waterbasis.

Kevin heeft in zijn review iets heel handigs gezegd.

“Werkt goed op kort haar. Als het dan toch al te vast is of je wil het snel even terug goed leggen, gewoon een beetje water en het lukt vanzelf.”

Klik hier voor meer informatie over de Suavecito Pomade Original.

Een andere pomade van Suavecito die bij Moquer populair is, is de  Suavecito Matte Pomade. Het was een van de eerste matte producten in de Suavecito familie. Hij geeft een hoge hold, maar trekt niet aan je haren zoals sommige anderen producten doen. Het product is zeer makkelijk en moeiteloos aan te brengen in je haar. De formule bevat geen parabenen of sulfaten.

Suavecito Matte Pomade geeft een goede hold, die ook flexibel is en het product wast makkelijk uit met water. Het is eigenlijk een pomade zoals je gewend bent van Suavecito, behalve dan dat deze een matte finish geeft. Ook deze pomade heeft de kenmerkende originele geur.

Belangrijkste kenmerken:

  • Compleet matte finish voor een natuurlijke look.
  • Op waterbasis, dus hij wast eenvoudig weer uit.
  • Best geschikt voor side-parts, slick-backs en messy looks.

Een van de kopers heeft het volgende gezegd over dit product:

“Suavecito, misschien wel het bekendste pomade merk van deze tijd, die iets nieuws uitbrengen? Hell yeah... En zoals altijd mogen we weer erg kritisch zijn. En dat heb ik dan ook gedaan, geprobeerd en geprobeerd enzovoort. En het resultaat? Mijn haar zat beter dan ik gedacht had, leuke kuif, matte afwerking, goede structuur, aangename geur, Overall een zeer degelijk product, en zeker de prijs waard.”

Klik hier voor meer informatie over de Suavecito Matte Pomade.

Naast pomades heeft Suavecito ook nog andere haarproducten.

Klik hier voor andere haarproducten van Suavecito.

Suavecito baardverzorging

Haarstyling is niet het enige waar Suavecito zich mee bezig houdt. In de custom car scene is een mooie verzorgde baard ook erg populair en hier dragen ze hun steentje aan bij.

Voor je hele baardroutine kan je bij Suavecito terecht. Ze hebben een baardshampoo, baardconditioner, baardolie en baardbalsem.

De Suavecito Beard Wash schuimt goed en dringt diep door in je baard en huid voor een optimale verzorging. Je baard zal daarna handelbaarder zijn en makkelijk in model te brengen zijn. De formule bevat geen parabenen.

Deze baardshampoo reinigt je baard van overtollige olie, vuil en zweet.

Je kunt daarna ook nog je baard verzorgen met de baardconditioner.

Klik hier voor meer informatie over de baardshampoo van Suavecito.

Na het wassen en hydrateren van je baard kan je ook baardolie gebruiken om je baard nog beter te verzorgen en te kunnen stylen. Suavecito Beard Oil zorgt ervoor dat jouw kleine of grote baard goed verzorgd blijft en niet droog aanvoelt. Deze baardolie zorgt voor een zachte baard en geeft een natuurlijke glans. Je baard is makkelijker in het gareel te krijgen en je zult minder last hebben van uitstaande haartjes.

Suavecito Beard Oil bevat arganolie als hoofdingrediënt voor de ultieme verzorging van je baard. Je baard wordt geconditioneerd en verzacht voor een comfortabel gevoel. Deze versie heeft een bay rum geur. De formule bevat geen parabenen of sulfaten.

Klik hier voor meer informatie over de Suavecito Beard Oil. 

Heb je een hele droge of wilde baard die wat extra verzorging kan gebruiken? Dan biedt de baard balsem van Suavecito soelaas. Suavecito Beard Balm Original helpt je om jouw baard in model te brengen. Lastige haartjes worden onder controle gebracht en tegelijkertijd zorgt dit product voor veel hydratatie.

Suavecito Beard Balm Original laat je baard er beter uitzien en helpt ook om jouw baard minder droog te laten voelen. Ook gaat dit product jeuk en witte vlokken tegen. De formule bevat veel natuurlijke oliën en waxen voor de optimale verzorging en styling.

Klik hier voor meer informatie over de Suavecito Beard Balm Original.

Suavecito Pomades is een Amerikaans merk dat heel handig is voor haarverzorging en styling en goed is voor je baard. De alternatieve auto-cultuur biedt ze inspiratie om producten te maken die passen bij die looks.

Wil je meer weten over haar- en baardverzorging? Volg Moquer dan ook op Facebook en Instagram.

[1] https://www.suavecito.com/pages/about-us