Reuzel Pomade

Reuzel pomade: Het styling merk voor een gladde look

This blog post is also available in: Engels

Als je haar maar goed zit en dat gaat zeker gebeuren als jij de juiste Reuzel pomade hebt voor jouw haar en de look die jij wilt hebben. Dit merk voor mannen met de wens om hun haar in tip-top-staat te hebben heeft een populaire lijn van pomades en hun wereldwijde populariteit is niet voor niets.

Reuzel pomade

Er bestaat namelijk niet zoiets als dé Reuzel pomade, ze hebben meerdere soorten pomades die passen bij verschillende soorten haar en meerdere soorten kapsels en looks. Het merk Reuzel is afkomstig van de Rotterdamse barbier Schorem.

Soorten pomades van Reuzel

We gaan even wat dieper in op de pomades van Reuzel. In totaal hebben ze 6 verschillende pomades, en aangezien dit bedrijf volop ontwikkelt om tot de beste producten te komen kan dit nog wel eens iets meer worden. Voor nu gaan we even in op de volgende 6.

Reuzel Red Hair Pomade

Deze pomade zette het Reuzel merk op de kaart. Reuzel Red Pomade biedt een medium hold met veel glans. Hij droogt niet teveel in en blijft soepel zonder te vlokken. Het is een makkelijk te gebruiken product dat als boter uit het potje komt.

Reuzel Red Hair Pomade Hog is perfect voor al die glanzende, klassieke kapsels zoals pompadours en slick-backs. Deze pomade is op waterbasis, dus hij wast makkelijk uit met wat warm water. En dit alles komt met een aangename geur van vanille en cola. Deze rode versie is beschikbaar in 3 groottes.

Het is overigens niet nodig om rood haar te hebben voor deze pomade 😉.

Klik hier voor meer informatie over de Reuzel Red Hair Pomade

Reuzel Green Pomade

Houd je van een frisse geur in je haar? Dan is deze pomade leuk om eens te proberen, de geur heeft namelijk hinten van appel en mint. Deze pomade is op oliebasis en daardoor gemakkelijk de gehele dag te restylen. Dit product biedt een medium hold met een medium glans.

De formule bevat tea tree olie om ervoor te zorgen dat er niet teveel build-up ontstaat en bijenwas helpt om je haar gehydrateerd te houden. Reuzel Green Pomade wast met een beetje shampoo redelijk gemakkelijk uit vergeleken met andere oliebasis pomades. Ook deze groene Reuzel pomade is beschikbaar in drie formaten.

Klik hier voor meer informatie over de Reuzel Green Pomade

Reuzel Blue Pomade

Lastig haar dat moeilijk in model blijft zitten kan getemd worden met de Reuzel Blue Pomade. Dit is een pomade met een heavy hold én dat terwijl hij op basis van water is gemaakt. Je wast hem dus ook snel uit, super handig!

Dit product geeft een hoge hold met een goede lading glans. Je hoeft ook niet bang te zijn voor witte vlokken in je haar.

Daarnaast is de Reuzel Blue Pomade ook uitermate geschikt voor overdreven pompadours. Als jij er als Johnny Bravo uit wilt zien, gaat dat lukken 😉. En dat alles met een aangename geur van vanille en hout. Deze blauwe Reuzel is beschikbaar in drie formaten.

Klik hier voor meer informatie over de Reuzel Blue Pomade

Reuzel Extreme Hold Matte Pomade

Vond je het net een beetje jammer om te lezen dat er iets was met een hoge hold, maar veel glans? Dan heb ik goed nieuws voor je, want de Reuzel Extreme Hold Matte Pomade helpt je dus om overdrevene pompadours te hebben met een zeer matte look.

Het maakt niet uit of je nou op zoek bent naar een messy look met hoge hold of een zeer strak gepolijst kapsel wilt, deze pomade van Reuzel kan allebei. De Reuzel Extreme Hold Matte Pomade geeft veel structuur en volume. Maar de formule is op waterbasis, dus met een beetje warm water heb je hem zo uit je haar gewassen.

Klik hier voor meer informatie over de Reuzel Extreme Hold Matte Pomade

Reuzel Fiber Pomade

Voor korter haar en medium lange kapsels is deze pomade zeer geschikt. Het geeft een hoge hold met een semi-matte finish. Wanneer je kapsel niet al te strak hoeft, dan kan dit product iets voor jou zijn. Ga voor een out-of-bed look of andere messy kapsels. Reuzel Fiber Pomade geeft een goede hold, maar je haar is te restylen gedurende de dag.

Heb je haar dat ondanks dikte toch een beetje structuur en definitie mist? Dan is deze pomade voor jou, hij komt het beste tot zijn recht in medium tot dik haar.

De formule bevat aloë vera en quinoa om elasticiteit van je haar te promoten. Daarnaast is de Fiber Pomade ook op waterbasis, dus met wat warm water heb je hem zo uit je haar gewassen. En dit alles met een fijne vanille en munt geur.

Klik hier voor meer informatie over de Reuzel Fiber Pomade

Reuzel Matte Clay Pomade

Heb je een mediumlang kapsel en wil je styling met een matte finish? Dan is deze pomade voor jou gemaakt. Heb je wat korter haar, dan werkt deze clay ook goed voor jou. Het biedt veel volume, structuur en hold. Dit product zal je haar niet zwaar maken en tegelijkertijd zorgen voor een medium hold met een matte finish. Reuzel Matte Clay is flexibel en geeft veel structuur en separatie.

Wil je er ook graag goed uitzien terwijl je aan het sporten bent? Dan is deze pomade ook ideaal omdat hij wel tegen een beetje zweet kan.

De finish van deze haarklei is een absolute matte finish zonder glans. Dit product is ook op waterbasis, dus hij wast met een beetje warm water gemakkelijk uit. En dit alles komt met een subtiele vanille en munt geur.

Klik hier voor meer informatie over de Reuzel Matte Clay Pomade

Andere Reuzel producten

De bovenstaande Reuzel pomades zijn hun populairste producten, maar tegenwoordig hebben ze ook haar tonics, sprays en andere producten. Ze voegen vaak nieuwe producten toe om mee te gaan met de populairste trends. Als je alle producten van Reuzel wilt zien, klik dan hier voor het volledige assortiment!

Aanbrengen van Reuzel pomade

De ene Reuzel Pomade is de andere niet. Over het algemeen veeg je wat pomade op je hand, wrijf je jouw handen om de pomade wat vloeibaarder en warmer te maken en vervolgens kam je met je handen door je haar.

Het hangt van je kapsel af of je een Reuzel pomade aanbrengt in droog haar of nat haar. In droog haar bereik je altijd de hoogste hold. In lichtelijk vochtig haar krijg je meestal wat meer glans. Breng je Reuzel kapsel in model met je handen als je houdt van lossere looks. Gebruik een kam of haarborstel wanneer je gaat voor die strakke en klassieke kapsels.

Per Reuzel pomade wordt op de site van Moquer aangegeven hoe je de specifieke pomade het beste kan gebruiken.

Wat is Reuzel

Reuzel is een Nederlands merk voor haarproducten. Het bedrijf is opgestart in Rotterdam door twee barbers, Leen en Bertus, van Schorem. De invloed van Rock ’n Roll, Kustom cultuur (jaren 50/60 Hot Rod cultuur uit de V.S) is van invloed op de producten die ze ontwikkelen om de kapsels die bij die cultuur en invloeden horen te kunnen perfectioneren. Leen en Bertus zijn ook te zien op heel veel barber shows, waar ze hun kunsten en producten laten zien. Dat heeft veel bijgedragen aan de populariteit van het Reuzel merk.

Inmiddels hebben ze dus niet alleen de Schorem barbershop, maar zelfs een school en dus het haarmerk Reuzel om de looks en styles voor iedereen haalbaar te maken.

Wil je meer weten over haarstyling en producten die je hiermee helpen? Volg Moquer dan ook op Facebook en volg Moquer op Instagram.