Scheren? Makkelijk en pijnloos.. zo doe je het! “The Pain Free Shave”

Pijnvrij scheren

Scheren kan af en toe best pijnlijk zijn. Dit kan komen door een droge huid of een gezichtshuid die gemakkelijk irriteert. Daarbij kan het in de zomer zo zijn dat de huid makkelijk uitdroogt. Jack Black heeft over al deze problemen nagedacht en geprobeerd om een “Pain-Free Shave” formule te ontwikkelen. En volgens Jack Black is dit erg simpel met het gebruik van de volgende producten.

Voorbereiden om te scheren:

Voordat je jouw baard wilt gaan scheren is het een goed idee om je huid te reinigen.

1) Bereid de huid voor met de Face Buff Energizing Scrub te reinigen

  • De Face Buff reinigt de huid diep en daarbij verzacht het product de huid. Dit maakt de weg vrij voor een makkelijkere scheerbeurt.
  • Gebruik Face Buff twee tot vier keer per week in de douche om te helpen verzachten je haar en open uw poriën voor een dichter, makkelijker scheren.

 

 

Nadat je huid is gereinigd kan je je baard gaan scheren. Na de scheerbeurt heeft jouw gezichtshuid baat bij een kalmerend middel

2) Gebruik de Beard Lube® Conditioning Shave om de huid te verzorgen en te kalmeren

  • Deze ultra-hydraterende formule bindt vocht aan de huid waardoor het scheermes vlot en moeiteloos kan glijden over je gezicht. Dit voorkomt irritatie, wondjes en sneetjes.
  • Werk een kleine hoeveelheid in je licht vochtige baard elke keer dat je wilt gaan scheren.

 

 

Na het scheren kan je huid wel wat kalmerende hydratatie gebruiken. Daarvoor heeft Jack Black ook een product.

 
3) Bevochtig je gezicht met de Double-Duty Gezicht Moisturizer SPF 20 om de ontsteking en roodheid te verminderen en te beschermen tegen vroegtijdige veroudering.

  • Deze lichtgewicht moisturizer met een ingebouwde zonnebrandcrème helpt de huid te kalmeren en voorkomt irritatie. Daarbij verbetert de Jack Black Double-Duty Gezicht Moisturizer SPF de algehele uitstraling van de huid.
  • Breng een kleine hoeveelheid, ter grote van een euro, aan op gezicht en hals. Probeer het product dagelijks, in de ochtend na het scheren, te gebruiken. Dit zorgt voor de dagelijkse bescherming tegen de zon.

 

Speciaal voor deze 3 producten hebben wij de “The Pain Free Shave” bundel met een voordelige prijs samengesteld!

Ben je geen fan van Jack Black, dan kan je bij ons ook andere scheerproducten vinden die een soortgelijke werking hebben. Kijk eens rond in ons aanbod van scheercrèmes.