Strand beach look

De beste haarstyling producten voor die beachy strand look

Het is de laatste tijd alweer af en toe mooi weer. De zomer komt eraan en daarbij horen weer de gebruikelijke terrasjes pakken EN naar het strand natuurlijk. Een dagje aan het strand doet ook altijd wonderen voor je haarstijl. Die combinatie van zee, zout en frisse lucht lijkt je haar goed te doen, want op het strand lijkt je haar altijd tien keer beter. Maar ja, na één douchebeurt verdwijnt die mooie beachy look weer door het putje.

Maar niet getreurd, want in onze shop zijn er namelijk producten die je kunnen helpen diezelfde strand look ook te bereiken als je niet naar het strand bent geweest. Niks gaat natuurlijk boven een echt dagje aan het strand, maar deze producten zijn een mooie vervanging, zodat je elke dag net dat beetje extra voor je haar hebt.

By Vilain Dynamite Clay

By Vilain Dynamite ClayHet eerste product is een ‘clay,’ een zogenoemde haar klei. De By Vilain Dynamite Clay. De Dynamite Clay is de derde telg in de haar wax familie van By Vilain. By Vilain? Ja, je weet wel, dat populaire merk van de Deense tweeling Emil & Rasmus op YouTube, beter bekend als SlikhaarTV.

De Dynamite Clay geeft een hele hoge hold met een hele matte, bijna zanderige finish. Je hebt maar heel weinig nodig van dit product, maar het geeft heel veel mogelijkheden. Het beste aan te brengen op (gewassen) droog haar.

Pete and Pedro Sea Salt Spray

Pete and Pedro Sea Salt SprayDe Pete and Pedro Sea Salt Spray is, zoals de naam al aangeeft, een zeezout spray. Deze spray heeft van zichzelf een lichte hold die erg geschikt is voor een hele nonchalante, beachy look. Uiteraard is ook dit product helemaal mat.

De Sea Salt Spray is heel makkelijk in gebruik, want je nevelt gewoon een beetje spray in handdoek droog haar. Vervolgens laat je je haar drogen aan de lucht. Wanneer je meer volume wilt bereiken dan kun je je haar nog even föhnen, maar doe dat nooit op een te hoge stand, want dat is slecht voor je haar.

Deze spray is ook uitermate goed te gebruiken in combinatie met haar wax voor net dat extra effect. Je brengt hem dan aan in lichtelijk vochtig haar en föhnt je haar in model voordat je je favoriete post-styler aanbrengt.

Hanz de Fuko Quicksand

Hanz de Fuko QuicksandVoor velen zal deze naam nog wat onbekend klinken, maar voor mensen die al enige tijd premium haarstyling producten gebruiken, is deze naam een oude bekende en niet meer weg te denken uit het segment. De Quicksand is een van de populairste producten van Hanz de Fuko.

Wat maakt de Quicksand zo uniek? De Quicksand bevat minuscule kleine stukjes diatomeeënaarde, een soort van hele fijne stukjes aarde. Dat klinkt allemaal ingewikkeld en apart, maar waar het om draait is natuurlijk een mooi en uniek kapsel die dat strandgevoel nabootst. Dit product absorbeert overtollige olie van je hoofdhuid en zorgt daarnaast voor een zeer matte finish. Ook hier geldt: a little goes a long way!

Dus neem alvast een voorschot op de zomer met deze unieke producten en creëer het hele jaar door de mooiste beachy looks, zelfs als je niet eens in de buurt van de zee woont. Dan kan je gelukkig altijd lekker op het terras zitten met je beachy look. Enjoy summer!