Black label Grooming

Black Label Grooming – Verfrissend Vernieuwende kwaliteit uit de UK

Sinds kort bieden wij ook het merk Black Label Grooming aan in onze webshop. Beste vrienden voor het leven, Matthew & Nathan,  richtte dit vernieuwende merk in de UK op met een duidelijke visie; De vastgelopen markt in hun regio was toe aan vernieuwing voor de stijlbewuste mannen van vandaag.

Logo

Verrassend & vernieuwend: hun verhaal

Een merk geboren in het hart van Engeland vanuit een verlangen naar unieke haarproducten die tegen de standaard in gaan. De standaard van een industrie die te lang te rigide was en in handen van grote bedrijven. Black Label Grooming is het kindje van oprichters Matthew & Nathan, die elkaars beste vrienden zijn voor het grootste deel van hun leven. Beiden opgegroeid in een industrie waar nog geen premium haarstyling was, zagen ze een gat in de markt. Een op maat gemaakte productlijn voor mannen waar kwaliteit voorop stond. En zo was Black Label Grooming geboren.

“Born in the heart of the UK from a desire for a unique hair product that goes against the grain of an industry that has been far too corporate and rigid for far too long.”

Sinds haar oprichting heeft Black label veel stof doen opwaaien op het gebied van premium haarstyling producten. Hun producten werden al gauw synoniem voor kwaliteit en luxe waarmee ze tegelijk de standaard van de industrie op zijn kop zette. Dit alles dankzij het harde werk van Matthew en Nathan. Met een groeiend online publiek die achter de waarden en missie van het merk staan, blijft Black Label Grooming inspireren en doorontwikkelen op het gebied van luxe haarstyling.

2

Met Nathan en Metthew achter het stuur kunnen we in de toekomst nog veel verfrissende haarstyling producten van dit merk verwachten. Ondertussen is Black Label een grote speler op de markt en wij zijn benieuwd wat hun passie voor exclusieve mannen haarproducten nog zal brengen!

Kwaliteit in plaats van kwantiteit

Kwaliteit staat voorop bij Black Label. Dat is duidelijk. Gespecialiseerd in premium haarproducten is Black Label een merk dat zich kenmerkt met ingrediënten die een persoonlijke twist toevoegen. Met trots leveren ze producten die goed zijn voor je haar met ongeëvenaarde prestaties gericht op de stijlbewuste mannen van vandaag.

“We pride ourselves in providing products that are beneficial for your hair with unbeatable performance targeted at the style conscious men of today. For the Adventurer. For the No Fear, For Every Eventuality. For Men, For Life.”

Hun Black Label ShapePaste is een zeer veelzijdig product vanwege zijn medium/hoge hold die goed te restylen is. Kenmerkend voor Black Label bevat het product natuurlijke ingrediënten die het haar voeden en gezond houden.

1

Daarnaast is hun Black Label Grooming CraftClay ook bij ons verkrijgbaar. Dit product is opnieuw onderscheidend in zijn persoonlijke draai die het geeft aan mannen met dikker haar. Ook hier ingrediënten van de hoogste kwaliteit die niet alleen voedend zijn voor je look maar ook je haar fit houden.

Social Media Black Label

Destijds hebben ze de kracht van het internet goed weten te gebruiken in hun missie en dat doen ze nog steeds! Naast de blog op hun website kom je ze overal tegen in de online wereld van premium producten voor mannen.

Als je net zo benieuwd bent als wij wat dit duo in de toekomst gaat bieden volg ze dan zeker op Facebook, Twitter en Instagram!