cadeaus voor mannen feestdagen

Ieder jaar is het weer een klus om leuke cadeautjes te verzinnen voor manlief, partner, zonen etc. En daarom een kleine guide voor leuke cadeaus voor de man dit jaar. Persoonlijke verzorging is belangrijk en ook vaak een geliefde categorie bij het uitzoeken voor cadeautjes, maar wat moet je dan precies kiezen voor een man?

Cadeautip 1: Een natuurlijke deodorant voor mannen

Een mooi product om cadeau te doen aan een man is een deodorant. Elke man gebruikt zo’n beetje een deodorant, dus het is ook nog eens een nuttig cadeau. En je hebt er zelf ook nog wat aan als die vent altijd rondloopt met een vreemd luchtje om zich heen ?

In veel gevallen wordt er gekozen voor de aerosol spray deodoranten van Axe, Dove, Old Spice of andere merken van Unilever of Procter & Gamble. Behalve dat deze bedrijven hun producten op dieren testen, zijn deze aerosol deo’s ook helemaal niet natuurlijk.

Op Moquer heb ik een mooie selectie van natuurlijke deodoranten beschikbaar. Dit zijnn deodorant sticks en dat is misschien niet zo sexy als een spray, maar wel veel beter voor je huid en het milieu. Deo sticks bevatten meestal geen aluminium of andere ingrediënten om op te letten. Dus een ideaal cadeautje voor mannen, want beter voor jou en beter voor de wereld.

Enkele populaire natuurlijke deodorant sticks voor mannen

Cadeautip 2: Top kwaliteit haarstyling producten voor een kleine prijs

Mocht je Moquer al een beetje kennen, dan weet je onderhand wel dat de nadruk ligt op haarstyling producten voor mannen. De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest om zoveel mogelijk travel size producten op te nemen. Dit is ideaal voor op reis, maar ook heel fijn om producten eens te testen zonder meteen die grotere versie te moeten aanschaffen.

En daarmee is het ook een ideaal cadeau voor mannen. Je vriend, man of zoon kan zo makkelijk een product testen en het hoeft jou niet veel te kosten. En onze producten zijn ook nog eens een stuk beter dan die goedkope gel uit de supermarkt. Die droogt hard op en dan kan je niet eens met je hand lekker door je haar gaan. Dat is met onze mooie haarwaxen, pastes en clays wel anders, dan kan je fijn met je handen door de haren (van je vriend of man) en restylen.

Benieuwd naar de verschillen tussen al deze haarstyling producten, lees dan deze blog post eens door!

Travel size haarstyling producten van hoogwaardige merken

Cadeautip 3: Een aangenaam ruikende baardolie

Een deel van de mannen loopt rond met een baard. Dit kan een grote hipster baard zijn, of een kleiner nonchalant baardje, maar die moet je wel goed verzorgen natuurlijk. Laat ik nou net een mooie assortimentje natuurlijke baardolies hebben om die kriebelbaard goed mee te kunnen verzorgen en verzachten.

Zeker nu de temperaturen wat lager zijn, dan kan de huid onder de baard wat droger worden en dus kan de huid wel wat extra verzorging gebruiken. Baardolies hydrateren de baard zelf en ook de huid onder de baard, zodat je niet van die rare witte vlokken krijgt. Iedereen wil een witte Kerst, maar niet in je baard. Mooi cadeautje voor de baarddragende man!

Wanneer de ontvanger een echte baardman is, dan zou je ook nog kunnen kijken naar baardbalsems, baardshampoos en baard conditioners.

Populaire baardolies in de Moquer shop

Cadeautip 4: Premium anti-aging producten voor mannen

Mocht je nou een iets groter budget hebben, dan zijn er ook hele mooie en natuurlijke anti-aging producten voor mannen verkrijgbaar op onze site. Dit is wellicht niet het beste cadeautje voor je 20-jarige vriendje of 15-jarige zoon, maar kan wel een mooi cadeau zijn voor je vader, man of zelfs je opa.

Ik moet toegeven dat natuurlijke anti-aging producten, met bijvoorbeeld hyaluronzuur, vaak geen goedkope artikelen zijn. Daarom is een anti rimpel crème of nachtcrème een echt premium cadeau. Dus ken jij ook een man die altijd klaagt over zijn fijne lijntjes of rimpels en het ouder worden met lood in de schoenen aanziet, dan zijn anti-aging producten een ideaal cadeau om die vent weer eens op te vrolijken!

Hoogwaardige en natuurlijke anti-aging producten voor mannen

Conclusie

Zo zie je maar dat het helemaal niet zo moeilijk is om een mooi cadeau te vinden voor een man. Kwaliteitsproducten die een natuurlijke verzorging bieden en die niet zijn getest op dieren. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de shampoo’s en conditioners die we beschikbaar hebben. In veel gevallen ook nog zonder parabenen en sulfaten.

Daarnaast hebben we eigenlijk alles van top tot teen beschikbaar, want ook het assortiment gezicht- en lichaamsverzorging is flink gegroeid. Je kan dus eigenlijk niet verkeerd kiezen bij het uitzoeken van een leuk cadeau voor de feestdagen.

En dan nog even dit...

Vergeet je uiteraard niet in te schrijven voor onze wekelijkste update met nieuwe blogs, kortingen en meer! Op onze Facebook en Instagram kan je ook heel veel tips and tricks vinden voor de beste mannenproducten, zoals producten voor het haar, de huid of voor het scheren, om cadeau te doen!