5 mannenkapsels najaar 2015

Hoe jammer het ook is, de zomer nadert langzaam haar eind. Wat betekent het einde van de zomer nou op kapselgebied? Welke kapsels zijn deze herfst in en wat kan echt niet meer? Wij hebben voor jou de 5 kapsels van deze herfst op een rijtje gezet.

5 kapsels van deze herfst...Wij verwachten dat de trend van lang haar zich ook deze zomer weer sterk gaat doorzetten. Mannen laten massaal hun haar groeien en de opgeschoren zijkanten verdwijnen steeds meer naar de achtergrond. Ook zien we steeds meer een beweging richting messy en natural looks deze herfst.

1. Out of bed messy kapsel

Out of Bed

Een van de 5 kapsels van deze herfst is het out of bed messy kapsel. Dit kapsel is altijd al erg populair geweest en deze herfst zal dat niet erg veranderen. Wat er wel gebeurt, is dat de nadruk en de finish komt te verliggen. Voorheen werd dit kapsel voornamelijk gecombineerd met korte zijkanten en een kuif. Maar messy hoeft niet per se te betekenen dat je haar ook echt de lucht in moet. We gaan deze herfst dus ook het messy out of bed kapsel steeds meer in combinatie met lang haar of een pony zien.

2. Man bun

Het hangt al een tijdje in de lucht, maar de man bun is nu daadwerkelijk doorgebroken en wordt een steeds populairder kapsel. Bovendien vinden vrouwen mannen met een knotje onwijs sexy. Pas wel op met dit kapsel als je zelf een wat ronder hoofd hebt. Hoe dan ook vinden wij dat de man bun niet kan missen in het lijstje voor 5 kapsels van deze herfst.

3. Matte pompadour

Ja, je leest het goed. Een matte pompadour. Van origine is een pompadour eigenlijk gewoon een vetkuif. Zoals het woord vetkuif al zegt, hoort dit kapsel dus flink te shinen. Wij verwachten deze herfst een variatie op dit klassieke kapsel. Namelijk de matte pompadour. Een vetkuif die niet glimt… een mattkuif? Het is misschien een gewaagd kapsel, maar je zult wel een trendzetter zijn met een matte pompadour. Wij vinden in ieder geval dat dit kapsel een plekje verdient in de 5 kapsel van deze herfst lijst.

4. Buzzcut

Dit is een drastisch kapsel dat recht tegenover de lange haar trend staat. Maar zoals met elke trend is er ook een tegenreactie en dat is in dit geval de buzzcut. Een buzzcut is gewoon het old-school gemillimeterde kapsel. Misschien is dit kapsel wat frisjes voor in de herfst, maar het is toch een trend die zich de laatste tijd sterkt lijkt te ontwikkelen. Veel celebrities gingen al voor een buzzcut. De buzzcut zou dus heel goed een van de 5 kapsels van deze herfst kunnen zijn. We houden het voor je in de gaten en we zullen je op de hoogte houden.

5. Last but not least… de side part

De side part is niets anders dan een kapsel met een scheiding erin. Er bestaan ontzettend veel variaties op dit kapsel. Van klassiek tot messy, van lang tot kort en van stijl tot golvend haar. Met de side part is bijna alles wel mogelijk dus laat je goed inspireren en neem een side part. Zo'n populair kapsel kan natuurlijk niet ontbreken in de 5 kapsels van deze herfst lijst.

Conclusie

In de herfst van 2015 zijn er dus veel verschillende kapsels beschikbaar waardoor jij er modern en trendy bijloopt. Je kan gaan voor zowel een kort kapsels, zoals een buzzcut, of je kan gaan voor een langere look, zoals de man bun. Dus je hoeft je niet snel druk te maken dat er geen herfstkapsels zijn voor jou dit jaar. Het belangrijkste is om ze goed in model te brengen en daarom vindt je in de Moquer shop honderden haarstyling producten voor mannen!

En dan nog even dit...

Vergeet je uiteraard niet in te schrijven voor onze wekelijkste update met nieuwe blogs, kortingen en meer! Op onze Facebook en Instagram kan je ook heel veel tips and tricks vinden voor de beste kapsels, haarverzorging en grooming. In onze Moquer shop vindt je daarnaast meer dan 900 producten om jouw te helpen met jouw beste look!